Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criză la City? Pep a pierdut cu United, deşi a condus cu 2-0 la pauză. Guardiola putea fi matematic campion dacă învingea

Criză la City? Pep a pierdut cu United, deşi a condus cu 2-0 la pauză. Guardiola putea fi matematic campion dacă învingea
Comentarii

Manchester United a reuşit să se impună cu 3-2 pe terenul rivalei Manchester City, într-un meci în care Pep a avut titlul pe masă. Este doar al doilea eşec al lui City în acest sezon.

Manchester City putea deveni matematic campioană încă din această etapă, cu şase runde înainte de final. Avea nevoie de o victorie în derby-ul cu United. Care n-a venit însă. Manchester City a pierdut cu 3-2 un meci pe care l-a condus cu 2-0. Este al doilea eşec pentru Guardiola în mai puţin de o săptămână, după ce a pierdut cu 3-0 în faţa lui Liverpool, în sferturile Ligii Campionilor.

Kompany a deschis scorul în minutul 25, Gundogan a făcut 2-0 în minutul 30 şi suporterii lui City se pregăteau de sărbătoare. Dar jucătorii lui Mourinho a reuşit să revină spectaculos în repriza a doua. Pogba a făcut ”dubla” în 80 de secunde (53, 55), iar Smalling şi-a adus echipa în avantaj cu un gol marcat în minutul 69. Este primul eşec suferit de City pe teren propriu din decembrie 2016. De asemenea, este doar a doua înfrângere din acest campionat, după cea cu Liverpool.

Manchester City este însă ca şi campioană. Cu şase etape rămase până la final, cetăţenii au 13 puncte avans faţă de Manchester United.


 

Afla mai multe despre: manchester citymanchester unitedpep guardiolajose mourinho 

viewscnt
Articole similare