Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croaţia, la un pas de a treia finală în Cupa Davis! Zi perfectă pentru Coric şi Cilic

Croaţia, la un pas de a treia finală în Cupa Davis! Zi perfectă pentru Coric şi Cilic

Tenis

Comentarii

Croaţii conduc Statele Unite cu 2-0 după prima zi a întâlnirii din semifinalele competiţiei. Au fost două victorii fără emoţii în cele două meciuri de simplu programate vineri.

Croaţia este foarte aproape de juca din nou finala Cupei Davis. Croaţii conduc cu 2-0 după prima zi a întâlnirii cu SUA. Cele meciuri au avut un scenariu identic. Au avut trei seturi, din care unul s-a decis după un tie-break. În prima partidă Borna Coric, numărul 18 ATP l-a bătut pe Steve Johnson, al 30-lea jucător al lumii. 6-4, 7-6, 6-3 a fost scorul disputei, întinsă pe durata a aproape două ore şi jumătate. 

În al doilea meci al zilei, Frances Tiafoe a câştigat chiar mai puţine gameuri decât Johnson. Marin Cilic nu i-a lăsat nicio şansă numărului 40 în lume. Croatul aflat pe poziţia a şasea în topul mondial s-a impus în două ore şi 16 minute, 6-1, 6-3, 7-6 şi acum gazdele mai au nevoie de un singur succes pentru a-şi asigura prezenţa în ultimul act al ediţiei din acest an a Cupei Davis. 

Croaţia a jucat ultima oară în finala competiţiei în urmă cu doi ani când a fost învinsă de Argentina. În 2005, croaţii au câştigat chiar trofeul după ce în sferturi treceau de România.  

 

Afla mai multe despre: croaţiasuacupa davis 

viewscnt
Articole similare