Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croaţia - Portugalia 2-3: Fundaşul lui Manchester City, Ruben Dias, înscrie în ultimul minut pentru Porgutalia. Croaţia scapă de retrogradare datorită golaverajului.

Croaţia - Portugalia 2-3: Fundaşul lui Manchester City, Ruben Dias, înscrie în ultimul minut pentru Porgutalia. Croaţia scapă de retrogradare datorită golaverajului.galerie foto
Comentarii

Portugalia a revenit pe tabelă după eliminarea croatului Rog în minutul 51

Cu o formaţie a Franţei care s-a distrat în grupă, urmată aproape de Portugalia, singura miză a ultimei etape era evitarea retrogradării pentru care s-au luptat Croaţia şi Suedia. Atât Croaţia cât şi Suedia aveau câte 3 puncte înainte de ultima etapă. În caz de egalitate, departajarea se făcea la golaveraj având în vedere că s-au înregistrat rezultate identice în meciurile directe (2-1).

Croaţii au început mai bine şi au deschis scorul în minutul 29 prin mijlocaşul celor de la Chelsea, Mateo Kovacic. În minutul 51, Marko Rog îl faultează pe Cristiano Ronaldo, vede al 2-lea cartonaş galben şi este eliminat. La faza imediat următoare, Portugalia egalează prin Ruben Dias care este servit perfect în faţa porţii de Ruben Semedo. După numai 8 minute, oaspeţii marchează din nou. Joao Felix face 2-1 pentru Portugalia cu o jumătate de oră înainte de final. Cu un om în minus şi contrar cursului jocului, gazdele reuşesc egalarea la numai 5 minute de la golul primit. Kovacic este servit la marginea careului de unde trimite plasat şi îl învinge pentru a doua oară pe Lopes. Portugalia şi-a asigurat victoria în ultimul minut de joc când, după un corner, portarul croat Grbic scapă mingea, iar Dias trimite în poarta goală din câţiva metri.

În celălalt meci, Suedia ar fi avut nevoie măcar de un egal în Franţa pentru a trece de Croaţia la golaveraj. Francezii s-au impus lejer cu 4-2, rezultat care o retrogradează pe Suedia în Liga B. Croaţia scapă datorită golverajului şi datorită victoriei de acasă cu Suedia, 2-1. Au fost singurele puncte ale croaţilor în cele 6 partide jucate în Liga A.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare