Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croaţii s-au interesat de FCSB, un jucător din echipa lui Dică a ”trădat”. Ce informaţii au primit cei de la Hajduk Split

Croaţii s-au interesat de FCSB, un jucător din echipa lui Dică a ”trădat”. Ce informaţii au primit cei de la Hajduk Split

UEFA Europa League

Comentarii

Antonio Jakolis a oferit câteva detalii despre FCSB şi stilul în care joacă, într-un interviu acordat presei din Croaţia. Dacă va trece de Rudar, vicecampioana României va întâlni câştigătoarea dintre Hajduk Split şi Slavia Sofia, în turul III al Europa League.

Antonio Jakolis a acordat un interviu pentru publicaţia slobodnadalmacija.hr, în condiţiile în care FCSB şi Hajduk Split au şanse destul de mari să joace în turul III al Europa League. Condiţia este ca ambele echipe să treacă de turul II, unde vor juca împotriva lui Rudar, respectiv Slavia Sofia.

Jurnaliştii croaţi au încercat să afle cât mai multe detalii despre echipa antrenată de Nicolae Dică. Jakolis, jucător născut în Croaţia, a fost destul de cooperant:

”Facem pressing avansat, vrem posesia şi să recuperăm cât mai repede mingea. Va fi o luptă la mijlocul terenului. Antrenor este Nicolae Dică, 38 de ani, fost jucător la Steaua. Cel mai periculos este Harlem Gnohere, un francez de 30 de ani care este poreclit ”Bizonul” şi care anul trecut a marcat 21 de goluri în 44 de meciuri. De asemenea, a marcat ambele goluri cu Lazio, în Europa League. Este unul dintre cei mai buni alături de care am jucat”, a declarat Jakolis pentru slobodnadalmacija.hr.

Afla mai multe despre: antonio jakolisfcsbhajduk spliteuropa league 

viewscnt
Articole similare