Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru a fost surprins de eroarea fundaşului său: ”Dacă vedeam pe video, aş fi luat eu aşa ceva? Niciodată”

Croitoru a fost surprins de eroarea fundaşului său: ”Dacă vedeam pe video, aş fi luat eu aşa ceva? Niciodată”

FCSB

Comentarii

FC Botoşani a fost egalată pe final de Sepsi, în urma unei erori comise de fundaşul camerunez, Dawa.

La finalul partidei, antrenorul formaţiei moldave a vorbit inclusiv despre eroarea fundaşului său, dar şi despre problema licenţierii sale ca antrenor:

”Am făcut un meci slab, dar când eram copil se spunea sau credeam că fulgerul nu loveşte de doua ori în acelaşi loc, cred că sunt singurul lovit, aceeaşi greşeală nu am văzut în viaţă mea, la 2-2 în minutul 94, aceeaşi greşeală, fundaşul central vrea să dea cu capul în careu din plonjon, acum acelaşi lucru, aceeaşi greşeală, dar alt jucător.

Care apărare? Eu nu antrenez apărarea deloc. Da, ce să-i spun la un fundaş din naţionala Camerunului, că nu se dă cu capul din plonjon cu mâinile la spate? Nici nu antrenez, dar şi dacă vedeam pe video că face o aşa greşeală aş fi luat aşa ceva niciodată (n.r. se referă la gafa camerunezului Dawa)

Era important să luam 3 puncte nu am reuşit am plecat cu un singur punct, nu meritam mai mult pentru că am făcut un meci prost 

Eu am avut licenţă B luata anul trecut competiţional pe la jumătatea returului, dar având un contract în derulare am hotărât să nu îl schimb pentru că trebuia să schimb anumite clauze şi am hotărât să merg cu el până la sfârşitul anului şi după să fac altul pe un an de zile cu fişa postului de antrenor secund, dar cu ţoaţă tevatura am fost nevoit să îmi schimb încadrarea şi să stau pe banca conform licenţei pe care o am, cea de antrenor secund licenţă A.

Chindris are oferta, dar îmi e greu în momentul de faţă să mă despart de el” a spus Marius Croitoru, la finalul partidei Sepsi-FC Botoşani.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare