Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru a pus tunurile pe arbitraj: ”Nu poţi să-mi spui că eşti la 2 metri de fază şi nu vezi. Să intre în vestiar să vadă jucătorii cum plâng”

Croitoru a pus tunurile pe arbitraj: ”Nu poţi să-mi spui că eşti la 2 metri de fază şi nu vezi. Să intre în vestiar să vadă jucătorii cum plâng”

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, învingând, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în optimile competiţiei.

La finalul meciului, antrenorul gazdelor, Marius Croitoru a reacţionat şi a criticat arbitrajul de la acest joc din optimile Cupei României:

”Am avut şi noi meciul nostru, din păcate văd că tot mai mult îşi lasă alţii amprenta asupra rezultatelor decât cei care ar trebui.  Nu pot să cred că o fază clară la doi metri să spui că nu o vezi, să spui că n-a fost fault, e prea mult. Am jucat împotriva unei echipe mari, bune, pe care o respect foarte mult şi o apreciez. Asta nu înseamnă că trebuie să faci asemenea greşeli împotriva echipei din Botoşani, n-ai voie.

Chiar şi pe vremea aceasta au făcut tot ce au putut şi au prestat un fotbal frumos. N-am jucat cu mingi lungi, chiar dacă suprafaţa de joc îi încurcă numai pe alţii, pe noi nu ne încurcă, încercăm să jucăm fotbal, indiferent ce suprafaţă este. Dă ce e de dat! Nu poţi să-mi spui că eşti la 2 metri de fază şi nu vezi. Nu cred! Mi-e greu să cred, să accept, dacă ala nu e penalty clar, îl loveşte genunchi în genunchi şi nu dai fault.  Înseamnă că ar trebui cu toţii să ne apucăm de altceva. Şi noi, antrenorii, şi jucat să se apuce de altceva, iar cei care rămân, să rămână în continuare că fac bine ce fac.

Cum pot să fiu eu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Cum? Şi ce aş putea să spun? Da, domnul arbitru, îmi cer eu mii de scuze că n-ai văzut sau că n-ai vrut să dai. O fac şi pe asta, îmi cer mii de scuze că l-am deranjat cu ceva.  Dar ar trebui să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei când văd atâta nedreptate. ”

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, învingând, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în optimile competiţiei. Partida a fost arbitrată de Marcel Bârsan.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare