Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru, atac la adresa arbitrilor: ”Aceşti domni au pâinica şi cuţitul în mână şi o împart cum vor ei”

Croitoru, atac la adresa arbitrilor: ”Aceşti domni au pâinica şi cuţitul în mână şi o împart cum vor ei”

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a vorbit la finalul partidei despre remiza smulsă de formaţia sa în faţa echipei FC Voluntari

FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Voluntari, în etapa a XV-a, ultima a turului şi a anului, în Liga I. Au marcat: Keyta '50 (p) / Grădinaru '74


Antrenorul gazdelor, Marius Croitoru s-a declarat nemulţumit de arbitraj la finalul jocului: ”E dureros, pentru că în continuare nu pot să sparg gheaţa şi să câştig acasă. Iar am avut meciul în mâna, din păcate iar iau eurogol, după care mai vin şi aceşti domni care au pâinica şi cuţitul în mână şi o împart cum vor ei. Am avut penalti clar, nu l-au dat şi nu înţeleg de ce. Al patrulea arbitru se aude clar cum spune fault, fault. Dar nu dă fault. Când al patrulea arbitru spune dă-i galben lui Croitoru, vine şi îi dă! Sunt lucruri care.... în fine, să fie sănătoşi!

Greu, greu, nu mă aşteptam niciodată să fie atât de greu. Ţinând cont de toate schimbările şi de toate lucrurile petrecute la echipă, puteam să fim mult mai bine decât suntem la momentul acesta. Din păcate, încă suferim. Suntem neînvinşi de şase etape, am adunat ceva puncte, suntem iarăşi la limita aceea de playoff... înseană că nu este totul pierdut. Îmi doresc să nu plece nimeni, în primul rând. De venit, nu am nevoie” a mai spus Marius Croitoru.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani ocupă provizoriu locul 7, cu 18 puncte, iar FC Voluntari, locul 12, cu 15 puncte, la egalitate cu Dinamo, de pe locul 11, şi cu FC Hermannstadt, de pe locul 13.

Lider este FCSB, cu 33 de puncte, echipă urmată de CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare