Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Croitoru: "Băieţii s-au speriat, au avut în primele 15 minute prea mare respect pentru FCSB". Ce crede că i-a mai lipsit Botoşaniului

VIDEO | Croitoru: "Băieţii s-au speriat, au avut în primele 15 minute prea mare respect pentru FCSB". Ce crede că i-a mai lipsit Botoşaniului

FC Botoșani

Comentarii

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că jucătorii săi au avut “prea mare respect” pentru adversari în primele 15 minute, când au şi primit gol.

“Am venit aici să câştigăm. Din păcate băieţii s-au speriat, au avut în primele 15 minute prea mare respect pentru FCSB. Cei care sunt în fruntea clasamentului acumulând puncte, este normal să îşi merite locul. Am arătat prea mult respect în primele 15 minute. Se vede că încă suferim din punct de vedere al prospeţimii, nu am avut forţă”, a spus Croitoru.

FCSB - FC Botoşani, scor 1-1

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Coman ’13 pentru gazde şi Ţigănaşu ’22 pentru oaspeţi.

În minutul 16, de la FCSB a fost eliminat Iulian Cristea pentru un fault la Keyta. În minutul 31, a fost eliminat şi Papa, de la FC Botoşani, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare