Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru, bucuros după aproape două luni: "Nu am avut niciun fel de presiune la penaltyuri" Ce spune despre contestaţia clujenilor

Croitoru, bucuros după aproape două luni: "Nu am avut niciun fel de presiune la penaltyuri" Ce spune despre contestaţia clujenilor

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani a dezvăluit ce le-a spus la pauză jucătorilor săi şi care a fost reacţia sa înaintea executării loviturilor de departajare.

Molodvenii aveau şapte meciuri fără victorie înaintea partidei din 16-imi contra ardelenilor. 
 
"Nu mi-aş fi dorit să joc cu CFR, ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu, au un lot numeros şi valoros chiar dacă am terminat meciul cu trei jucători foarte tineri ne-am ridicat la nivelul lor şi datorită faptului că ei au jucat 10 am controlat jocul. La vestiare le-am spus să nu schimbăm nimic din abordare, acele minute din startul reprizei secunde puteau schimba soarta jocului. Am însă caractere  puternice în echipă şi au reuşit să întoarcă rezultatul. La penaltyuri le-am spus că ce au avut de demonstrat au demonstrat, se poate intampla orice, nu au niciun fel de presiune" a declarat Marius Croitoru după ultimul fluier a lui Andrei Chivulete. 
 
Antrenorul Botoşaniului a auzit de intenţia adversarilor de a depune un memoriu prin care să câştige disputa la masa verde. 
 
"Nici nu mă interesează ce vor cei de la CFR. Dacă regulamentar au dreptul să facă ceea ce cred ei, din punctul meu de vedere, dar nu ştiu absolut nimic din ceea ce înseamnă acest lucru" a încheiat tehnicianul care a debutat în antrenorat în această vară. 
 

Afla mai multe despre: fc botoşanicroitorucfr cluj 

viewscnt
Articole similare