Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru crede că echipa sa resimte eliminarea din cupele europene: "E greu să-i capacitezi. E o nebunie totală în vestiar, toţi sunt cu gândul la plecat!"

Croitoru crede că echipa sa resimte eliminarea din cupele europene: "E greu să-i capacitezi. E o nebunie totală în vestiar, toţi sunt cu gândul la plecat!"

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

După meci, antrenorul gazdelor, Marius Croitoru a explicat: "Atât timp cât nu există goluri la fotbal, pot spune că e un meci urât. Din toate punctele de vedere urât, dar încă nu avem prospeţimea necesară să facem diferenţa împotriva unor echipe care vin şi se apără foarte bine, aşa cum a făcut-o şi Clinceni în seara asta. Indiferent ce le-aş spune eu, ei ştiu că au fost mai buni, au simţitit că se poate mai mult, aş fi ipocrit să zic mai buni....au avut un şut pe poartă, s-au calificat. E foarte greu să ridici moralul echipei care a pierdut calificarea  împotriva unei echipe din punctul lor de vedere, mai slabi decât noi."

Tehnicianul moldovenilor a comentat şi posibilitatea ca jucătorii săi să plece spre alte echipe sau campionate, dar şi prestaţia portarilor săi: "Eu i-am spus portarului să stea sus pentru că stau cu o apărare avansată şi îi cer portarului să stea sus. N-a plătit pentru greşeala de la Dinamo, la Dinamo n-a făcut nicio greşeală, eu îi cer să joace aşa pentru că a avut două intervenţii foarte bune în afara careului. Acum la meciul din Europa a  greşit, celălalt portar şi-a aşteptat rândul, n-am ce să le reproşez băieţilor. Vom vedea exact se va întâmpla, cine vine, cine pleacă, pentru că şi aceasta e o nebunie totală prin vestiar, toţi sunt cu gândul la plecat, dar îi înţeleg că şi eu am fost fotbalist, ştiu ce înseamnă, e greu să-i capacitezi acum când am ieşit dintr-o competiţie în carem ulţi îşi doreau să fie mai sus, să fie văzuţi şi acum consideră că drumul lor aici s-a încheiat. După aceste două meciuri, vom trage linie şi vom vedea pe cine ne putem baza. Se încheie perioada transferurilor şi vom vedea. Jucători liberi nu pot pleca că au contract, iar din punct de vedere financiar, nu ştiu cine oferă bani. Dacă înainte de criză puteam vorbi despre anumite sume, din păcate, după această perioadă de criză economică, mi-e greu să cred că echipele vor mai oferi banii care existau înainte de COVID" a mărturisit Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare