Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru le închide gura "fitiliştilor" în legătură cu meciurile Botoşani - FCSB: "Vorbesc numai prostii. Mă deranjează teribil!" | EXCLUSIV

Croitoru le închide gura "fitiliştilor" în legătură cu meciurile Botoşani - FCSB: "Vorbesc numai prostii. Mă deranjează teribil!" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoşani, a vorbit despre speculaţiile care se fac în legătură cu meciurile dintre echipa sa şi FCSB. FC Botoşani a obţinut o singură victorie în confruntările directe, în rest doar succese ale roş-albaştrilor.

Croitoru le închide gura "fitiliştilor" în legătură cu meciurile Botoşani - FCSB: "Vorbesc numai prostii. Mă deranjează teribil!"

Datorită rezultatelor directe nefavorabile, FC Botoşani a început să fie percepută drept o echipă "de casă" pentru FCSB, cu care roş-albaştri obţin puncte uşor. Opinia s-a extins şi la anumiţi oameni de fotbal, iar Marius Croitoru a spus pentru Telekom Sport că e foarte deranjat de aceste speculaţii.

"(n.r. - Despre discuţiile care apar când joacă FCSB - FC Botoşani) Mă deranjează teribil! Şi îţi spun şi de ce. Le fac nişte oameni doar de dragul de a le face. Vorbesc numai prostii şi vorbesc de dragul de a vorbi. Sunt antrenori care nici nu au avut timp să se uite la meciurile noastre că aveau altceva mai bun de făcut. Au ajuns în altă parte şi era greu să joace cu Botoşani.

Nu s-a dat niciodată la o parte Botoşani şi nici nu se va da pentru nimeni", a spus Marius Croitoru, într-un interviu acordat jurnalistului Ovidiu Ionescu.

FC Botoşani, bilanţ "negru" cu FCSB

În toată istoria de 23 de meciuri directe, FC Botoşani a obţinut o singură victorie, s-au înregistrat cinci egaluri, iar FCSB a câştigat 17 partide. În ultima confruntare directă, FCSB s-a impus cu 3-1, în Liga 1, după ce echipa lui Marius Croitoru a condus cu 1-0, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: marius croitoruliga 1speculatiifcsb 

viewscnt
Articole similare