Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru, savuros după remiza cu FCSB: ”Deplasarea a fost grea, dar şi întoarcerea, chiar dacă au venit cu charterul!” Mesaj pentru Chindriş: ”Varianta e să se transfere”

Croitoru, savuros după remiza cu FCSB: ”Deplasarea a fost grea, dar şi întoarcerea, chiar dacă au venit cu charterul!” Mesaj pentru Chindriş: ”Varianta e să se transfere”

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu. A fost primul meci oficial la FCSB pentru antrenorul Dinu Todoran

”Chiar dacă unii spuneau că singurul lucru greu la acest meci este deplasarea se pare că nu le-a ieşit. A fost greu şi meciul. Si au plecat decât cu un punct, chiar dacă erau cotaţi favoriţi datorită istoricului, nu datorită altor lucruri erau favoriţi” a reacţionat Marius Croitoru, imediat după meci.

”A fost şi deplasarea grea şi meciul şi întoarcerea va fi la fel de grea. Chiar dacă au venit cu charter-ul. Un punct câştigat cu sufletul, un punct de moral. Un punct care nu este uşor în programul pe care îl avem noi cu deplasări foarte grele. Si era important să începem cu dreptul” a mai adăugat tehnicianul lui FC Botoşani.

Croitoru spune că nu are nimic de obiectat la adresa arbitrajului: ”A fost penalty. Clar, clar, clar! Un penalty clar. Am avut impresia că a fost în afară, dar penalty este clar. Mă aşteptam să apere (n.r Pap). De asta a şi rămas la FC Botoşani, pentru că eu am încredere mare în el. Este un portar de valoare al campionatului”

Noile achiziţii de la Botoşani nu sunt suficiente, spune Croitoru: ”Jucătorii care au venit au nevoie de timp, problema mea mare e că au venit la sfârşitul cantonamentului. Ei nu au făcut pregătirea. Sila nu a făcut, nici nu am putut să-i legitimez, îmi este foarte greu. Nu sunt magician.  Am nevoie şi eu de timp, au nevoie ei de timp, pentru că ideile mele sunt aceleaşi, eu nu mi le schimb., au nevoie şi ei de acomodare. Trăim din suflet, trăim din puterea grupului şi pe urmă mai ies şi valori la suprafaţă, după care noi trebuie să le valorificăm pentru că este un interes comun şi al lor şi al nostru. Îmi doresc să mai vină patru jucători pentru că mai avem nevoie, cel puţin în compartimentul ofensiv, pentru că majoritatea jucătorilor ne-au plecat de acolo.  Al Mawas a plecat la naţională şi nu a mai venit. Nu a venit aici, că s-a dus să se însoare, nu! A plecat şi dus a fost”

În schimb, antrenorul Botoşaniului i-a recomandat lui Andrei Chindriş să plece: ”Cuplul de fundaşi centrali este format din Racoviţan şi Şeroni. Pentru mine i-am explicat clar singura variantă a lui este să se transfere, că dacă vine înapoi trebuie să lupte cu Şeroni pe post.” a mai adăugat Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare