Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru şi-a pierdut vedetele pe finalul sezonului. La ce mai speră acum antrenorul: „Am probleme mari de lot”

Croitoru şi-a pierdut vedetele pe finalul sezonului. La ce mai speră acum antrenorul: „Am probleme mari de lot”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani se pregăteşte pentru ultimul meci din actualul play-off, dar antrenorul Marius Croitoru are probleme de lot, după ce şi-a pierdut mai multe vedete.

Înaintea ultimei etape din play-off, FC Botoşani mai poate spera la locul al cincilea, dacă obţine un rezultat pozitiv la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Clinceni are un punct în plus faţă de moldoveni şi va juca în deplasare cu Universitatea Craiova.

Probleme la FC Botoşani pe final de campionat

În conferinţa premergătoare meciului cu Sepsi, Croitoru a susţinut că nu se va putea baza pe Al Mawas, Keyta, Rodriguez şi Ongenda.

“Este o miză pentru noi, dar este păcat, pentru că zic că am făcut puncte bune pentru o echipă intrată pe locul 6. Înseamnă că a fost un play-off jucat la cel mai înalt nivel, în care echipele bune au pierdut puncte.

Am probleme mari de lot, am jucători ca Mawas, care a plecat în Emirate, pentru că joacă în preliminariile Mondialului, cu China. L-am pierdut pe Keita, pe Rodrigues, mai sunt jucători importaţi care… Ongenda are şi el o problemă medicală.

Mergem să jucăm pentru locul 5. Un prim 11 destul de puternic, dar nu vreau decât să câştigăm şi, în funcţie de ce se întâmplă miercuri, vom vedea exact”, a declarat antrenorul lui FC Botoşani.

 

 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare