Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Baloteşti are un nou antrenor principal: un fost jucător vine să salveze echipa

CS Baloteşti are un nou antrenor principal: un fost jucător vine să salveze echipa

Liga 2

Comentarii

Formaţia de ligă secundă, CS Baloteşti l-a schimbat în această săptămână pe antrenorul principal, Emil Ursu. În locul său a fost numit Ştefan Nofitovici.

Fost antrenor secund în staff-ul lui Daniel Opriţa, Nofitovic a evoluat în liga a treia pentru CS Baloteşti. Prima opţiune a oficialilor de la Baloteşti a fost Adrian Matei, dar fostul jucător de la Steaua, Rapid şi Dinamo a declinat oferta divizionarei secunde.

”A jucat fotbal la noi cu ani în urmă, când eram la Liga a 3-a şi şi-a luat licenţa A. A fost secundul lui Opriţa la Juventus când au promovat. E un băiat foarte serios. Ne cunoaştem, dacă a jucat la noi. E bine că e tânăr, vrea să facă performanţă, e apropiat de jucători ca vârstă şi am decis să-i dăm o şansă. A vrut şi el să se detaşeze puţin. Sperăm să fie de bun augur. Azi am reziliat cu domnul profesor Ursu şi l-am înscris pe Fane Nofitovici până la vară. Are obiectiv să se claseze la jumătatea clasamentului, cât mai sus. E al cincilea an de când suntem la Liga a 2-a, e puţin mai complicat, am plecat puţin cam prost, dar eu zic că ne revenim. Am jucat cu pretendente la promovare în primele etape, toată lumea o să joace cu ele şi speră că o să fie bine”, a spus  Liviu Gulie, preşedintele clubului ilfovean,  pentru Liga2.ro

Afla mai multe despre: liga 2cs baloteşti 

viewscnt
Articole similare