Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Farul Constanţa, campioană naţională la gimnastică artistică feminină. Larisa Iordache a revenit în concurs după trei ani de pauză

CS Farul Constanţa, campioană naţională la gimnastică artistică feminină. Larisa Iordache a revenit în concurs după trei ani de pauză

Gimnastică

Comentarii

CS Farul Constanţa a câştigat, vineri, titlurile pe echipe şi la individual, la Campionatele Naţionale de gimnastică artistică feminină, găzduite de Sala Olimpia din Ploieşti.

În întrecerea pe echipe, CS Farul (Maria Holbură, Silviana Sfiringu, Ioana Stănciulescu) a fost urmată în clasament de CS Dinamo (Daniela Trică, Antonia Duşă, Ana Turcu), în timp ce pe locul al treilea s-a clasat CNS Cetate Deva.

La individual compus, primul loc a fost ocupat de Silviana Sfiringu, pe locul secund a terminat Ana Maria Bărbosu (CSŞ Focşani), podiumul fiind completat de Ioana Stănciulescu (CS Farul).

Larisa Iordache (24 de ani) a revenit într-o competiţie oficială după o pauză de trei ani. Gimnasta dinamovistă a evoluat în afara concursului, la bârnă (13,733), sol (13,567) şi sărituri (14,367 - cea mai mare notă din concurs), iar sâmbătă va concura la bârnă şi paralele, precizează CS Dinamo pe pagina sa de Facebook. De remarcat că Larisa Iordache vine după o pauză de două săptămâni din cauza infectării cu COVID-19.

Sursa Foto: Emilia Nicolae.

Afla mai multe despre: gimnastica 

viewscnt
Articole similare