Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Mioveni, mulţumită cu remiza de la Rapid. Alexandru Pelici: "Am fost fricoşi, dar meritam un egal pentru repriza secundă"

CS Mioveni, mulţumită cu remiza de la Rapid. Alexandru Pelici: "Am fost fricoşi, dar meritam un egal pentru repriza secundă"

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a smuls o remiză, scor 1-1, în deplasarea de la Rapid, graţie golului marcat de Bogdan Rusu în minutul 82. În urma acestui rezultat, echipa lui Alexandru Pelici a rămas pe locul al treilea, la un punct în spatele Rapidului şi la trei de liderul FC U Craiova 1948, care are şi un meci mai puţin disputat.

"Un meci trăit la intesitate maximă, un meci în care Rapid a avut şansele în prima repriză să înscrie şi să mărească diferenţa, au avut mai multe situaţii, până la urmă au intrat în avantaj la pauză. După pauză, am ieşit mai curajos la atac şi am reuşit să egalăm. Una peste alta, este un rezultat echitabil, având în vedere a doua repriză.

După prima repriză, Rapid merita să câştige, nu meritam mai mult după prima repriză, am fost fricoşi, nu am construit. Momentele pe care le-am avut şi puteam face diferneţa nu le-am tratat cum trebuia. Am păcătuit la ultima decizie. Dar, până la urmă, este bine că plecăm neînvinşi de aici şi continuăm lupta. Rămânem în cărţi şi pentru locul 2" , a spus antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici.

"Normal că suntem mulţumiţi. Până la urmă, plecăm cu un punct, nu plecăm cu zero. Acum să vedem la Craiova ce vom face. Mergem la victorie pentru că avem un vis al nostru pe care vrem să îl ducem mai departe. Pentru mine, sincer, a fost un meci greu pentru că am alergat destul de mult" , a spus Bogdan Rusu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare