Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS Mioveni - Petrolul 1-2. "Lupii galbeni" au revenit de la 1-0 şi ţin aproape de locul de baraj

VIDEO | CS Mioveni - Petrolul 1-2. "Lupii galbeni" au revenit de la 1-0 şi ţin aproape de locul de baraj

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia CS Mioveni, în etapa a 31-a din Liga 2.

Simon Măzărache a deschis scorul în minutul 17, dar Robert Moldoveanu (60) şi Sergiu Arnăutu au întors soarta partidei în favoarea "lupilor galbeni", în partea a doua.

În urma acestui succes, primul două înfrângeri la rând, Petrolul a acumulat 62 de puncte şi se află în continuare pe locul 5, la un punct de locul 4, ocupat de Sportul Snagov, şi la patru lungimi de ocupanta locului de baraj, U Cluj. Academica Clinceni este lider autoritar, cu 73 de puncte, urmată de Chindia, cu 67 de puncte.

Echipele de start:

  • Mioveni: Croitoru, Kilyen, Celea, Beţa, Traşcu, Stoica, Şerban, Rădescu, Boboc, Balint, Măzărache
  • Petrolul: Bolboaşă, Ţicu, Puşcaş, Sarris, Ghinga, Bucşa, Olaru, Kozoronis, Ţigănaşu, Moldoveanu, Arnăutu

Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus

CS Mioveni nu are obiectiv pe acest final de sezon, dar argeşenii antrenaţi de Danel Opriţa au fost suficient de motivaţi să învingă şepcile roşii chiar pe Cluj Arena, iar seria de victorii consecutive a fost oprită etapa trecută de înfrângerea cu FC Argeş în derbyul local. În etapa a 31-a, Mioveniul va întâlni o altă candidată la promovare, Petrolul. Echipa lui Gigi Mulţescu a pierdut ultimele două jocuri de campionat şi este acum la şapte puncte distanţă de locul de baraj, pe care se află Universitatea Cluj.

  • LIVE VIDEO | CS Mioveni - Petrolul, marţi, ora 19:30, Telekom Sport 1

O altă partidă fără victorie ar putea să anuleze eforturile lupilor din aceste ultime etape în dorinţa de a reveni după trei ani în Liga I. Galben - albaştrii joacă pe terenul unei echipe care a pierdut trei meciuri pe teren propriu în această stagiune. Marinescu va fi absent de la ploieşteni după ce a fost eliminat la ultima partidă jucată împotriva celor de la Luceafărul Oradea. În tur, meciul dintre cele două s-a terminat cu o remiză albă, sem,ieşec ce a dus atucni al despărţirea Petrolului de antrenorul Leo Grozavu. 

Afla mai multe despre: cs miovenipetrolulopriţamulţescu 

viewscnt
Articole similare