Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Mioveni şi-a făcut treaba cu Academica Clinceni! Alexandru Pelici: ”Suntem în grafic”

CS Mioveni şi-a făcut treaba cu Academica Clinceni! Alexandru Pelici: ”Suntem în grafic”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Academica Clinceni, din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

CS Mioveni şi-a făcut treaba cu Academica Clinceni! Alexandru Pelici: ”Suntem în grafic”

CS Mioveni a luat cele trei puncte după confruntarea cu Academica Clinceni.

Alexandru Pelici, antrenorul echipei CS Mioveni, s-a declarat mulţumit de rezultat. 

”Era un joc important. Exact asta spuneam înaintea meciului. Nu ne interesa spectacolul, nu ne interesa să marcăm multe goluri. Era un joc dificil pentru că nu ştiam sistemul, cine va intra în teren. Sunt foarte importante punctele pentru noi, presiunea era la noi.

Jucătorii lor nu aveau ce pierde, mai ales în condiţiile în care au venit să joace. Bravo lor că au reuşit să treacă peste toate problemele şi să se conecteze la joc. Ne dorim să rămânem în Liga 1, dar ne dorim ca şi celelalte contracandidate să aibă condiţii bune de performanţă şi să reuşim să câştigăm împotriva echipelor care îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

Cea mai mare greşeală ar fi fost să îi subestimăm. Am marcat de două ori, totul părea că decurge conform planului şi apoi a venit acel gol din nimic. Pericolul pentru noi a fost Velios.

Suntem în grafic. Avem speranţe că ne putem atinge obiectivul. Mai sunt multe jocuri, 24 de puncte. Ne dorim să facem cât mai multe puncte”, a declarat Alexandru Pelici, la finalul meciului.

CS Mioveni este pe locul 11 în clasament, cu 24 de puncte. 

Afla mai multe despre: cs miovenialexandru pelici 

viewscnt
Articole similare