Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Mioveni, victorie în primul meci al etapei din Liga a 2-a, după o partidă cu ASU Poli

CS Mioveni, victorie în primul meci al etapei din Liga a 2-a, după o partidă cu ASU Poli

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a spart gheaţa: a obţinut prima victorie din ultimele cinci meciuri, în chiar prima partidă a rundei cu numărul 27 din Liga a 2-a.

Herghelegiu a marcat singurul gol al meciului cu Politehnica Timişoara. 
 
Oaspeţii puteau restabili egalitatea în repriza secundă, însă Ursu a trimis în bara lovitura de la 11 metri obţinută tot de el. 
 
În urma acestei victorii, Mioveniul a ajuns la 42 de puncte, în timp ce timişorenii au rămas cu 30 de puncte şi cu un singur succes în 2019, obţinut etapa trecută, cu Petrolul. 

CS Mioveni este în prima parte a clasamentului, mai exact pe locul şapte, cu 39 de puncte, dar departe de poziţiile de pe care se poate promova, totodată şi cu siguranţa că nu va retrograda. În ultima etapă au terminat la egalitate, 0-0, pe terenul celor de la Energeticianul. 

În schimb, ASU Poli nu are o plasă de siguranţă. Echipa suporterilor din Timişoara este obligată să ia puncte din fiecare meci pentru a se menţine deasupra zonei roşii. În etapa trecută a reuşit supriza şi a învins la scor de neprezentare Petrolul Ploieşti şi s-a distanţat la patru puncte de primul loc retrogradabil, Aerostar Bacău. 

Afla mai multe despre: cs mioveniasu poli timisoaraliga 2 

viewscnt
Articole similare