Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS U Craiova 2-0 Viitorul. Koljic este eroul oltenilor. Bosniacul a înscris ambele goluri ale meciului

CS U Craiova 2-0 Viitorul. Koljic este eroul oltenilor. Bosniacul a înscris ambele goluri ale meciului

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o, acasă, în etapa a 9-a pe Viitorul. Ambele goluri ale oltenilor au fost înscrise de bosniacul Kolijc.

CS U Craiova - Viitorul 2-0 (Koljic 5, 48)

Craiova revine după înfrângerea de la Mediaş şi o învinge pe fosta campioană, Viitorul. Reuşitele oltenilor au purtat semnătura bosniacului Koljic, care astfel a marcat golul trei şi patru din Liga 1.
Viitorul nu a făcut tocmai un meci slab, chiar au avut multe ocazii de a reveni în meci, dar în mai multe rânduri, atât Ianis Hagi, cât şi Voduţ nu au fost destul de inspiraţi să trimită mingea în poartă.
În urma victoriei, Craiova ajunge în zona playoff-ului, pe locul 4 cu 14 puncte. În schimb, Viitorul rămâne în playout, pe 8, cu 13 puncte acumulate. 
Săptămâna viitoare ambele echipe evoluează în Cupa României. Craiova joacă marţi, în deplasare la Sportul Snagov. Viitorul va juca tot în judeţul Ilfov, la Chiajna. 

Echipele de start:

CS U CRAIOVA: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mihăilă, Bancu - Koljic
Rezerve: Popescu, Gardoş, Tiago Ferreira, Dimitrov, Şerban, Nuno Rocha, Burlacu.

VIITORUL: Buzbuchi - Mladen, Luchin, Ţîru, De Nooijer - Lopes, T. Băluţă, Vână - Ianis, Drăguş, Ciobanu
Rezerve: Cojocaru, Voduţ, Achim, Artean, Houri, Măţan, Boboc.


Min. 85: Iese Martic, intră bulgarul Dimitrov la Craiova. 

Min. 80: Iese Ciobanu de la Viitorul, intră Artean. 

Min. 76: La Craiova iese Bărbuţ şi intră Burlacu. 

Min. 67: Ianis Hagi execută o lovitură liberă, dar Pigliacelli reuşeşte să boxeze.

Min. 64: Iese Mihăilă, intră Nuno Rocha. 

Min. 61: La Viitorul iese Luchin şi intră internaţionalul sub 21 de ani, Boboc. De Nooijer trece în centrul apărării. 

Min. 55: Încă o şansă importantă pentru Viitorul. Scăpat singurl cu Pigliacelli, Voduţ nu a reuşit să trimită mingea în poartă. 

Min. 54: Pigliacelli ratează o degajare, mingea ajunge la Voduţ, care ratează cu puţin poarta lăsată goală de italian. 

Min. 52: Bărbuţ ajunge cu mingea până în careu, îl ameţeşte pe Luchin, dar şutul său este mult prea slab pentru a îi pune probleme lui Buzbuchi. 

Min. 48: GOOOL CRAIOVA! Kolijc înscrie încă o dată, de data această cu o lovitură de cap. 

Min. 47: Cicâldău execută o lovitură liberă, Buzbuchi respinge de sub bară şi se accidentează, dar contactul nu a fost foarte dur şi portarul poate continua meciul. 

Min. 45: Încă o ocazie pentru Craiova. Bărbuţ se desprinde de un apărător constănţean, dar şutul său este parat de Buzbuchi. 

Min 36: Ocazie din nou pentru Craiova! Bărbuţ e aproape de gol

Min 24: A doua bară pentru Craiova! Viitorul este sufocată!! Koljic a reluat cu capul în urma unui corner, portarul Buzbuchi a fost salvat de bară. La faza premergătoare, Bărbuţ îl pusese la grea încercare pe portarul constănţean

Min 19: Bară Craiova! Mihăilă aproape de primul său gol în Liga 1. Execuţia sa din interiorul careului loveşte bara porţii lui Buzbuchi

► Craiova controlează jocul şi lasă impresia că domină. După primele 15 minute, posesia este însă egală: 50-50%. 

Min 7: Ocazie Craiova! Tânărul Mihăilă reia în plasa laterală. Probleme pentru De Noojer în banda stângă

Min 5: GOOOOOL Craiova! Reuşită senzaţională a lui Kolijc! Al treilea gol în acest sezon pentru atacantul bosniac, care profită de insistenţa lui Bancu şi finalizează cu un şut excepţional la vinclu

Min 1: A început meciul de la Craiova


Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă că echipa sa trebuie să facă un meci foarte bun pentru a reuşi să obţină un rezultat favorabil în deplasarea de la Craiova.

“Sperăm să facem un meci foarte bun. Adversarul e foarte bun şi sper să ne ridicăm la nivelul lor, la spiritul lor, la tot ce înseamnă Craiova, tradiţie, istorie. Echipa mea trebuie să se ridice la nivelul ăsta dacă vrem să avem şansa să luăm un punct, trei puncte, să venim acasă cu ceva pozitiv”, a spus Hagi.

El a precizat că echipa gazdă va avea o absenţă foarte importantă, pe Mitriţă, dar crede că există variante în lotul Craiovei care-l pot înlocui.

“Au lipsă un jucător important, Mitriţă. Este un jucător deosebit, important pentru ei şi într-o formă foarte bună. Au alternative, au jucători tineri, cu experienţă, jucători care pot să-l înlocuiască. Nu este uşor de înlocuit, dar eu cred că au alternative să facă lucrul acesta. Au un antrenor foarte bun care schimbă foarte mult jucătorii şi sistemele”, a explicat Gheorghe Hagi.

El a amintit de faptul că între Craiova şi Viitorul au fost mereu meciuri frumoase în ultimii ani.

“Ne dorim să facem un meci foarte bun, să ne luptăm cu ei de la egal la egal. Între noi şi ei au ieşit meciuri frumoase. Sunt două cluburi care pe lângă a dori să facă performanţă au acest curaj de a da drumul celor tineri să joace. Aşa că din toate punctele de vedere este un meci de urmărit şi sperăm ca noi să o facem mai bine ca ei de data asta”, a afirmat antrenorul Viitorului.

Hagi a mai spus că va merge la Craiova cu tot lotul de jucători, nu are fotbalişti indisponibili, revenind la antrenament şi portarul Cojocaru, care a fost accidentat la gleznă.

Meciul dintre Craiova şi Viitorul va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a IX-a a Ligii I, şi va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: craiovaviitorulhagi 

viewscnt
Articole similare