Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS United Galaţi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la futsal. "Nu ne vine să credem"

CS United Galaţi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la futsal. "Nu ne vine să credem"

Fotbal intern

Comentarii

Echipa CS United Galaţi a reuşit în această seară o performanţă remarcabilă, calificarea în optimile de finală ale UEFA Futsal Champions League!

United Galaţi a învins, în deplasare, formaţia BTS Rekord Bielsko-Biała, campioana Poloniei, scor 6-3, grupare pe care specialiştii o considerau favorită în această confruntare. Daniel Araujo a fost cel mai bun jucător al echipei gălăţene, el marcând cinci din cele şase goluri!

Fără doi jucători, testaţi pozitiv la COVID-19, Ionuţ Păduraru şi Robert Crişan, United a deplasat în Polonia doar 11 jucători.

Iată lotul gălăţenilor pentru confruntarea cu BTS Rekord Bielsko-Biała: Andrei Dinicuţă, Florin Ignat, Sergiu Tacot, Constantin Burdujel, Andrei Crăciun, Octavian Cireş, Daniel Araujo, Matei Boşneagă, Iulian Arhire, Iulian Cojocaru şi Cosmin Petică.

Delegaţia condusă de preşedintele Cristian Ştefu îi mai are în componenţă pe secunzii Viorel Cojoc şi Alexandru Tănăsilă.

BTS Rekord Bielsko-Biała – CS United Galaţi 3-6
Multifunctional Hall “Pod Debowcem” – Bielsko Biala
Au marcat: Popławski (9’08, 19’55), Biel (37’51) / Daniel Araujo 5’15, 10’22, 31’32, 34’22, 39’25), Ignat (35’58)

E o victorie mare, o victorie a caracterului acestei echipe, a unităţii! O victorie a echipei United Galaţi, a futsalului românesc! Am avut o deplasare foarte grea, două zile pe drum, dar niciun moment nu am renunţat la gândul de a ne califica. Dedicăm acest succes, această calificare, memoriei profesorului Ionel Tămăşanu, cel care ne-a părăsit atât de brusc. Am jucat, aşa cum am promis, cu gândul la dânsul. Am pregătit foarte bine meciul. Sincer, ceea ce ştiam despre ei s-a adeverit. Suntem cu toţii epuizaţi, dar fericiţi. Nu ne vine să credem că ne-am calificat, nu ne vine!”, a spus Florin Ignat.

Afla mai multe despre: futsal 

viewscnt
Articole similare