Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua a distrus-o pe Romprim şi termină anul pe primul loc! Scor perfect pentru a o depăşi pe Rapid

CSA Steaua a distrus-o pe Romprim şi termină anul pe primul loc! Scor perfect pentru a o depăşi pe Rapidgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a câştigat cu 9-0 meciul cu Romprim, disputat în Ghencea, dar la care roş-albaştrii au fost ”oaspeţi”, şi a terminat anul pe primul loc în Liga a 4-a.

Echipa lui Marius Lăcătuş a încheiat prima parte a sezonului pe primul loc în Liga a 4-a, cu acelaşi număr de puncte ca Rapid, dar cu un golaveraj mult mai bun decât rivalii din Giuleşti.

Mirea a înscris de cinci ori, Predescu a reuşit o ”dublă”, iar Vîlcea şi Curt şi-au trecut şi ei numele pe tabela de marcaj, într-un meci în care a existat o singură echipă pe teren.

 Romprim - CSA Steaua 0-9 (Predescu 10, 20, Mirea 13, 38, 52, 55, 63, Vîlcea 25, Curt 65)

Echipa STEAUA: 1. Claudiu Chis 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ştefan Pădureţ, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore, 21. Gheorghiţă Constantinescu, 16 Adrian Vîlcea, 8. Cadolar Curt, 26 Răzvan Zeciu, 10. Andrei Predescu, 9 Catalin Mirea

Nu va fi deloc greu, ţinând cont că aceeaşi echipă Romprim era învinsă chiar la ea acasă de Rapid cu 8-0. Până acum, Steaua s-a încurcat de două ori în 13 etape, iar una dintre remize a venit împotriva principalei rivale la promovare. A fost 1-1 în Giuleşti, într-un meci dominat de roş-albaştri. Totuşi, Academia anunţă venirea câtorva jucători cu experienţă în iarnă, printre care Maftei, Voicu şi Herea. Rămâne de văzut care va fi răspunsul celor de la CSA, echipă fără niciun nume cunoscut în lot. 

LIVE Romprim - CSA Steaua

Romprim ocupă locul 13 în Liga a 4-a şi are a 3-a cea mai slabă apărare din campionat, cu 60 de goluri încasate în 13 etape. Poarta sa este apărată de un portar fără o mână. 

Toate meciurile de acasă pentru CSA Steaua vor fi transmise în direct de Telekom Sport până la finalul sezonului. Chiar dacă jocul cu Romprim se dispută în Ghencea, partida nu va fi transmisă, deoarece adversara CSA-ului este considerată gazdă şi are drepturi asupra transmisiei. 

Afla mai multe despre: csa steauaas romprimliga a 4-aghencea 

viewscnt
Articole similare