Experiențe împreună.
You are here:

CSA Steaua vrea să facă achiziţii de 4 milioane de lei. Detalii despre planurile clubului ”militar”

CSA Steaua vrea să facă achiziţii de 4 milioane de lei. Detalii despre planurile clubului ”militar”

Diverse

Comentarii

Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti” (U.M. 02301 Bucureşti) a lansat o licitaţie de până la 4 milioane lei (840.000 euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de transport aerian ocazional, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Clubul vrea să cumpere servicii de transport aerian ocazional de pasageri, în vederea asigurării biletelor de avion necesare deplasărilor în ţară şi străinătate pentru delegaţii, personalul şi sportivii CSA Steaua.

Clubul vrea să încheie un acord-cadru pentru o perioadă de 48 luni. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 500.000 lei, fără TVA.

Pe durata întregului acord-cadru, pentru servicii de transport aerian ocazional de pasageri pentru deplasări în ţară şi străinătate, se estimează achiziţionarea unui număr minim de 1 bilet şi maxim de 800 bilete.

Pentru un singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru, se estimează achiziţionarea unui număr minim de 1 bilet şi maxim de 80 bilete.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 ianuarie 2020.

viewscnt
Articole similare