Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua, prima reacţie după ce FCSB a anunţat că va juca duelul cu CFR în Ghencea: ”Clauzele contractului au fost aceleaşi ca la Dinamo”

CSA Steaua, prima reacţie după ce FCSB a anunţat că va juca duelul cu CFR în Ghencea: ”Clauzele contractului au fost aceleaşi ca la Dinamo”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a oferit prima reacţie după de FCSB a anunţat că va juca meciul cu CFR Cluj pe noua arenă din Ghencea.

CSA Steaua, prima reacţie după ce FCSB a anunţat că va juca duelul cu CFR în Ghencea

CSA Steaua a oferit prima reacţie după ce FCSB a făcut anunţul oficial conform căruia derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a patra din Superligă, se va juca pe Ghencea, casa ”militarilor”.

Clubul din Liga 2 a anunţat că pentru duelul dintre FCSB şi CFR Cluj au fost semnate aceleaşi clauze la fel ca în contractul pentru solicitarea arenei la derby-ul dintre vicecampioana României şi Dinamo.

”Cu privire la contractual semnat între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” şi reprezentanţii SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea punerii la dispoziţie a stadionului pentru partida SC Fotbal Club FCSB SA-CFR Cluj Napoca, din data de 6 august, facem următoarele precizări:

- Clauzele contractului au fost aceleaşi ca şi la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo Bucureşti. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanţii SC Fotbal Club FCSB SA;

- Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă şi va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare”, a transmis oficial clubul CSA Steaua.

Anunţul făcut de FCSB, despre revenirea în Ghencea

”FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a fost anunţul formaţiei roş-albastre.

Gigi Becali a vorbit şi el despre faptul că FCSB va juca pentru prima oară pe noua arenă din Ghencea.

Ultimul meci jucat de FCSB în Ghencea a fost pe 22 martie 2015. A fost o victorie cu 4-1 a echipei lui Gigi Becali, pregătită atunci de Costel Gâlcă, contra celor de la Viitorul.

Duelul dintre FCSB şi CFR Cluj este programată duminică, 6 august, de la ora 21:30, în etapa a patra din Superligă şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: csa steauafcsbghenceafcsb cfr 

viewscnt
Articole similare