Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua rămâne în Liga a IV-a! Decizia FRF după ultimul demers al lui Florin Talpan şi reacţia lui Răzvan Burleanu

CSA Steaua rămâne în Liga a IV-a! Decizia FRF după ultimul demers al lui Florin Talpan şi reacţia lui Răzvan Burleanu

Fotbal intern

Comentarii

Comitetul Executiv al FRF întrunit joi, 2 august, a respins ultima cerere făcută de juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care solicitase un loc direct în Liga a 3-a.

Comitetul Executiv al FRF a respins cererea făcută de juristul Florin Talpan, prin care solicita ca CSA Steaua să fie primită direct în Liga a 3-a. Răzvan Burleanu spune că dosarul a fost analizat de Departamentul Juridic şi aceştia au considerat că nu există argumente pentru ca Steaua să fie promovată direct:

”CSA a solicitat un loc direct în Liga a 3-a, concluzia Departamentului Juridic a fost că nu există un temei regulamentar pentru care acest aspect sa fie supus aprobării”, a declarat Răzvan Burleanu.

La finalul sezonului trecut, Florin Talpan contestase dreptul de joc al mai multor fotbalişti pentru Academia Rapid şi cerea ca gruparea giuleşteană să piardă mai multe meciuri la masa verde. De asemnea, juristul CSA atacase şi dreptul Academiei de a organiza meciuri pe arena din Giuleşti, care nu ar fi avut avizele necesare. Comisia de Disciplină şi Comisia de Apel au respins însă cererea lui Talpan. Juristul CSA Steaua a cerut apoi un loc direct în Liga a 3-a, însă şi de această dată s-a lovit de un refuz.

Afla mai multe despre: talpancsa steauaacademia rapid 

viewscnt
Articole similare