Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua, rezultat neaşteptat cu FC Asalt. Oamenii lui Lăcătuş au jucat cu un om în minus mai bine de jumătate de meci!

CSA Steaua, rezultat neaşteptat cu FC Asalt. Oamenii lui Lăcătuş au jucat cu un om în minus mai bine de jumătate de meci!galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a făcut un pas greşit pe teren propriu, remizând pe teren propriu cu FC Asalt, scor 1-1. Elevii lui Marius Lăcătuş au jucat timp de o repriză în inferioritate numerică, întrucât Predescu a fost eliminat în minutul 44.

FINAL.

Min 87. Ratare imensă Steaua.

Min 61. AFC Asalt reuşeşte să restabilească egalitatea după un gol fabulos, de la 50 de metri!

Min 55. Acelaşi Cadolar Curt are o lovitură excelentă de cap, însă portarul advers face o paradă de zile mari!

Min 47. Radare imensă CSA Steaua. Cadolar Curt trece pe lângă 2-0!

Min 46. A început repriza secundă

Jocul a fost oprit, întrucât galeria Stelei a revenit în tribune şi a aruncat cu confeti pe teren.

Min 44. Predescu este eliminat de la CSA Steaua, după un al doilea ”galben”, încasat după o simulare.

Nucleul dur al galeriei se află undeva în afara stadionului, iar la pauză va încerca să intre în tribune.

Min 37. Ocazie uriaşă Steaua. Pădureţ ratează de puţin spaţiul porţii!

Pe terenul numărul 5 din Ghencea, se află aproximativ 300 de suporteri stelişti. Interesant este că galeria nu se află la meci, întrucât a fost evacuată din complexul Ghencea după o încăierare cu fanii dinamovişti, la meciul de rugby Steaua - Dinamo!

Min 5. Predescu deschide scorul pentru CSA Steaua. Atacantul lui Marius Lăcătuş reuşeşte să transforme o lovitură de la 11 metri.

Min 1. A început meciul.

Chiar dacă se află pe locul 2 în acest moment, Steaua este fără îndoială cea mai puternică echipă din seria sa. Are nouă victorii şi o remiză, obţinută în Giuleşti într-un meci pe care l-a controlat. Golaverajul este spectaculos, 59-2.

LIVE CSA Steaua - AFC Asalt 1-0

Etapa trecută, formaţia antrenată de Ion Ion a câştigat cu 3-0 în deplasare la Progresul Spartac. Asalt ocupă locul 5 şi are o linie de clasament cu şase înfrângeri, o remiză şi trei înfrângeri, golaveraj 36-26. Exceptând egalul cu Rapid, Steaua a mai întâmpinat dificultăţi într-un singur joc, cel de acasă cu Tricolor, câştigat pe final cu 1-0. În rest, toate adversarele au fost învinse la minimum trei goluri diferenţă. 

Runda viitoare, steliştii au meci pe terenul lui Carmen, club ce pregăteşte meciul ca pe un adevărat spectacol. Cine achită 1.000 de euro va intra pe teren în echipa gazdelor la meciul cu Steaua, programat săptămâna viitoare. 

De cealaltă parte, Asalt joacă acasă în compania celor de la Progresul Spartac, echipă clasată pe penultimul loc, cu o singură victorie în zece etape. 

 

Afla mai multe despre: csa steauaafc asaltliga a 4-aghencea 

viewscnt
Articole similare