Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua şi Rapid, în luptă directă pentru transferurile fraţilor Herea. Cei doi fotbalişti au decis unde doresc să joace în continuare

CSA Steaua şi Rapid, în luptă directă pentru transferurile fraţilor Herea. Cei doi fotbalişti au decis unde doresc să joace în continuare

Fotbal

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti încearcă să-i transfere în această iarnă pe Claudiu Herea şi Ovidiu Herea, de la Metaloglobus Bucureşti, cel din urmă fiind al doilea golgeter al ligii a doua. În acelaşi timp, Rapidul pare să fi reuşit să-i deturneze foştii jucători din drumul către marea rivală.

Conform Prosport, oficialii celor de la Steaua i-a sunat pe fraţii Herea, în încercarea de a-i aduce la club. Cu toate acestea, se pare că mutarea nu se va realiza, deoarece Ovidiu şi Claudiu, doi foşti rapidişti, au fost căutaţi şi de giuleşteni şi li s-a făcut o propunere interesantă.

Chiar dacă Ovidiu Herea era supărat pe clubul de sub Podul Grant, pentru faptul că nu a fost inclus în proiect mai devreme, cu responsabilităţi mai înalte şi cu respectul cuvenit, nu ar putea să aleagă Steaua în detrimentul fostului său club. Mai ales că Daniel Pancu, cel cu care a avut un conflict în trecut, a părăsit echipa.

"(Despre Daniel PancuM-a deranjat. Am văzut că ştie detaliile contractului, ce mi-au propus atunci. L-aş ruga pe această cale să îl arate. Sau să spună exact ce ofertă am avut eu în Liga a 4-a, atunci când a trebuit să vin. Dacă aşa am fost eu respectat la acest club, îmi pare rău. Şi să spună exact ce s-a întâmplat atunci. Nu am vrut să vin pentru bani. Tocmai asta e. Că nu am vrut să vin pentru bani. Am vrut să mă întorc de când am plecat. Cei de aici nu m-au respectat. A fost o ofertă în bătaie de joc. Pe care eu nu puteam să o accept după 6-7 ani petrecuţi la Rapid. În condiţiile în care am fost unul dintre jucătorii iubiţi de public, care şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la această echipă. Unul dintre jucătorii care au renunţat la foarte mulţi bani când am plecat. Unul dintre jucătorii care a jucat un an de zile fără bani când Rapid a avut cea mai mare nevoie şi ştim cu toţii că era o perioadă grea. Mă aşteptam la mai mult respect din partea lor. Din păcate respectul nu a fost din partea lor şi pentru asta am refuzat oferta. După aia nu m-a mai căutat nimeni de la Rapid. Nu vreau să creadă suporterii că veneam pentru bani, dimpotrivă. A fost o ofertă la mişto. Mi s-au propus bani de motorină şi de o bere. Vă daţi seama că în condiţiile astea eu nu pot să vin", declara dezamăgit Ovidiu Herea, în septembrie 2019, după o partidă Metaloglobus - Rapid, încheiată 0-0.

În acest sezon, Herea a marcat 7 goluri în 13 meciuri pentru Metaloglobus în Liga a 2-a. Se pare că finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu, le-ar fi făcut celor doi fraţi oferte foarte bune, iar singurul lucru care mai lipseşte este acceptul celor de la Metaloglobus. Ovidiu şi Claudiu au intrat în ultimele şase luni de contract şi vor să lupte pentru promovarea Rapidului în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare