Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua simte în ceafă răsuflarea lui FCSB 2. Daniel Opriţa îşi avertizează elevii în privinţa promovării: „Cele trei puncte erau vitale”

CSA Steaua simte în ceafă răsuflarea lui FCSB 2. Daniel Opriţa îşi avertizează elevii în privinţa promovării: „Cele trei puncte erau vitale”

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a câştigat cu 5-1 meciul contra celor de la Baloteşti, din etapa a 10-a a seriei IV din Liga 3.

„Militarii” au punctat prin prin Bogdan Chipirliu (11), Rareş Enceanu (26, 38, 84) şi George Călinţaru (86), în timp ce singurul gol al oaspeţilor a fost reuşit de Alexandru Iordan (54). Daniel Opriţa nu a fost însă foarte mulţumit de cum a arătat echipa sa în actul secund.

„Sunt mulţumit de rezultat, chiar şi de joc. Am avut în repriza a doua nişte momente mai slăbuţe, în care am lăsat puţin adversarul să vină peste noi. Am făcut şi acea greşeală la penalty, nu au avut mari ocazii, dar nu voiam să se întâmple lucrul acesta. Le-am spus şi la pauză, dar băieţii au făcut un joc bun.

În ultima parte a jocului am şi înscris de două ori, am avut multe situaţii, terenul arată foarte rău, dar felicit jucătorii pentru atitudine. Şi-au dat seama că trebuia să câştigăm, să fie o victorie clară. Cele trei puncte erau vitale şi trebuia să avem un joc convingător, chiar pe un teren destul de greu. Au arătat calitate, dorinţă. Am avut ceva probleme la finalizare, dar când dai cinci goluri nu poţi să te declari nemulţumit.

Au fost evoluţii oscilante în precedentele meciuri. Mă aşteptam la un asemenea parcurs. Am mai spus-o, nu m-am gândit că o să avem probleme atât de mari cu virusul Covid-19. Nu am avut nici la începutul campionatului o pregătire atât de bună.

Nu am avut timpul necesar. Am vorbit şi cu staff-ul, ştiam că o să avem ceva probleme pe final, pentru că nu am avut timp necesar pentru pregătire. Practic, după acel Covid am avut acea serie de meciuri în care nu am reuşit să punem presiune. Până la acel moment, aveam ocazii foarte multe, dar apoi la anumite meciuri am avut ceva probleme în atac”,  a declarat antrenorul lui CSA Steaua pentru Steaua TV.

Meciul cu Baloteşti a fost ultimul oficial jucat de CSA Steaua în acest an. Datorită succesului, echipa lui Opriţa a încheiat 2020 pe primul loc al clasamentului seriei a patra din Liga 3. Diferenţa faţă de locul 2, pe care se află FCSB, a rămas de două puncte la finalul turului de campionat, roş-albaştrii lui Vintilă învingând-o în această etapă pe Dinamo 2, scor 2-1.

Returul din Liga 3 va continua în 2020, la jumătatea lunii martie. În etapa 11, CSA Steaua şi FCSB 2, primele două clasate, vor disputa meciul direct, pe terenul echipei lui Opriţa.

 

 

Afla mai multe despre: csa steauaopritabalotesti 

viewscnt
Articole similare