Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Csaba Gyorffy, unul dintre cei mai mari fotbalişti care au evoluat la FC Braşov, a murit la 75 de ani

Csaba Gyorffy, unul dintre cei mai mari fotbalişti care au evoluat la FC Braşov, a murit la 75 de ani

Fotbal

Comentarii

Csaba Gyorffy a fost un jucător emblematic la FC Braşov, echipă la care a jucat 224 de meciuri şi a marcat 37 de goluri în perioada 1966-1977. După retragere a rămas în cadrul clubului fiind antrenor secund la echipă mare în mai multe rânduri şi antrenor la Centrul de Copii şi juniori, aminteşte monitorulexpres.ro.

Din 2013 este cetăţean de onoare al Braşovului, Gyorffy fiind cel care a adus la Braşov tricoul lui Penarol Montevideo în 1967, iar antrenorul Silviu Ploieşteanu a decis ca gruparea braşoveană să evolueze în culorile galben-negru.
 
Anul trecut, când încă era încă în putere, „nea Buţi”, aşa cum era poreclit, vorbea despre marea sa dragoste: FC Braşov sau Steagu, cum mai era numită echipa braşoveană.
 
„Chiar nu ştiu ce se întîmplă cu FC Braşov.Dacă aş fi avut măcar 60 de ani, mă băgam şi eu în campionatul judeţean să mai joc… Am mai spus şi în trecut, la Braşov e nevoie de o singură echipă. Sfatul meu pentru cei care iubesc Steagu este să pună suflet, pasiune şi să asculte imnul sau să vadă imaginile de la meciul cu Beşiktaş. Steagu, FCM Braşov sau FC Braşov, spuneţi cum vreţi voi, este o stare de spirit. Oameni buni, nu lăsaţi Steagu să moară!", spunea Gyorffy, atunci.
 

 

Afla mai multe despre: csaba gyorffybrasovdecestragedie 

viewscnt
Articole similare