Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Csaba Laszlo despre penalty-ul irosit de Vaşvari: ”E om şi el, nu a vrut să rateze” Ce greşeli a remarcat antrenorul lui Sepsi în jocul echipei sale

 Csaba Laszlo despre penalty-ul irosit de Vaşvari: ”E om şi el, nu a vrut să rateze” Ce greşeli a remarcat antrenorul lui Sepsi în jocul echipei sale

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

La finalul jocului, Csaba Laszlo s-a declarat nemulţumit de jocul echipei sale: ”Am făcut totul foarte uşor. Uitaţi că Voluntari a jucat aşa pentru că a vrut să ia un punct şi a luat un punct. Ăsta este meciul al doilea când ratăm penalty şi pierdem puncte.  Pot să fiu supărat, pot să spun foarte mult despre joc, dar văd că trebuie să muncim mai mult dacă cineva stă nu aşa de sus şi aşteaptă pentru contraatac. Trebuie să ai mai multă creativitate. Şi creativitatea asta de la mijlocul terenului nu a venit” a spus Laszlo după 0-0 cu FC Voluntari.

El s-a referit la flash interviu şi la ratarea lui Vaşvari, dar şi la alte erori din jocul echipei sale: ”Nu e uşor să joci dacă o echipă care joacă numai pentru contraatac. Atunci trebuie să iei mingea şi să joci unu contra unu, să scoţi pe cineva afară şi să joci puţin mai repede. Nu pot să spun nimic despre Vaşvari că a ratat. Şi el este om şi a vrut să marcheze. Asta s-a întâmplat şi nu putem să facem nimic.  Mai avem 12 meciuri şi fiecare meci e foarte greu. Nu ştiu ce se întâmplă, numai că dacă vrei să joci la playoff, atunci trebuie să faci mai mult. Nu vorbesc despre noroc, pentru că, pentru noroc, trebuie să faci ceva. Până acum noi nu am făcut foarte mult. Toţi au crezut că vine Voluntari şi poţi să câştigi, trebuie să câştigi. Am spus şi mai înainte, jocurile astea sunt cele mai grele de câştigat”

Sepsi are o singură victorie pe teren propriu în acest sezon: ”Sunt foarte nemulţumit de asta, numai că dacă vrei să câştigi, şi afară şi acasă, trebuie să munceşti mai mult. Mai ales la mijlocul terenului vreau să văd că alergăm mai mult fără balon” a mai spus tehnicianul lui Sepsi la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: csabal laszlo 

viewscnt
Articole similare