Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Csaba Laszlo, mulţumit de egalul obţinut cu FCSB: ”Am jucat exact ce trebuie” Tehnicianul lui Sepsi a descoperit cea mai puternică echipă din Liga I

Csaba Laszlo, mulţumit de egalul obţinut cu FCSB: ”Am jucat exact ce trebuie” Tehnicianul lui Sepsi a descoperit cea mai puternică echipă din Liga I

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Csaba Laszlo, antrenorul lui Sepsi, e mulţumit de remiza pe care echipa sa a obţinut-o în faţa FCSB-ului.

Laszlo consideră că FCSB este cea mai puternică echipă din Liga I şi anunţă că Sepsi va arăta altfel după ce va mai transfera câţiva fotbalişti.

Eu cred că echipa a jucat ce trebuie să joace în faţa unui adversar care este mult mai tare. Tactica noastră a fost să stăm în apărare şi să aşteptăm o şansă pe contraatac. De pe bancă nu poţi să vezi ce s-a întâmplat în careu. Dacă nu a dat penalty, nu a dat penalty.

Pentru noi un punct este preţios, suntem mulţumiţi. Eu cred că dacă ai un atacant central, altfel stăteau lucrurile la fazele acelea unu la unu cu portarul de la FCSB. Dacă vor veni jucătorii cu care discutăm, atunci cred că vom juca bine şi pe fază ofensivă.

Trebuie să avem o echipă bună, indiferent unde jucăm, în playoff sau în playout. Suporterii au plecat mulţumiţi de la stadion! Azi a fost important să nu luăm gol. FCSB e cea mai puternică echipă din campionat şi noi suntem bucuroşi că am luat un punct azi”, a spusCsaba Laszlo, antrenorul lui Sepsi.

Afla mai multe despre: csaba laszlosepsifcsb 

viewscnt
Articole similare