Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Csaba Laszlo, pus pe glume la finalul meciului cu CFR: "I-am spus lui Dan Petrescu ce sa facă la Celtic, dar acum n-a dat şi el trei puncte"

Csaba Laszlo, pus pe glume la finalul meciului cu CFR: "I-am spus lui Dan Petrescu ce sa facă la Celtic, dar acum n-a dat şi el trei puncte"

CFR Cluj

Comentarii

Sepsi a rămas neînvinsă şi după etapa a şasea din noul sezon al Ligii I. Echipa pregătită de Csaba Laszlo a remizat, pe propriul teren, scor 1-1, cu CFR Cluj.

"Dacă joci împotriva echipei campioane şi nu ai câştigat niciodată... Am văzut la băieţi că au puţin frică. Rezultatul este bun pentru noi şi mergem mai departe, trebuie să câştigăm mai multe meciuri, pentru că am făcut multe egaluri.

Nu suntem Manchester United, Manchester City sau Barcelona, să avem aşa de mulţi bani să luăm jucători. Îmi era ciudă, am fost foarte surprins pentru că am vorbit cu foarte mulţi jucători şi nu au vrut să vină în România. Stadionul e plin, fotbalul e bun în România şi trebuie să facem mai multă publicitate pentru fotbalul românesc şi asta au făcut Cluj şi Steaua. Scuze, FCSB.

Am vorbit şi cu domnul Dan Petrescu 30 de minute la telefon înaintea jocului cu Celtic, i-am spus şi eu ce trebuie să facă. Numai că acum nu a dat trei puncte, a luat de acolo trei puncte" , a declarat antrenorul lui Sepsi, Csaba Laszlo.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare