Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti a sărbătorit câştigarea primului titlu din istorie la volei feminin

CSM Bucureşti a sărbătorit câştigarea primului titlu din istorie la volei feminin

Alte sporturi

Comentarii

Campioane matematice înaintea ultimei etape, "tigroaicele" au învins cu 3-0 în Sala Polivalentă pe Agroland Timişoara. La final, voleibalistele au primit trofeul, tricourile şi medaliiile de campioane şi au făcut un tur de onoare al arenei în aplauzele fanilor.

"Tigroaicele" au devansat în clasament pe Alba Blaj, campioana precedentelor trei ediţii şi semifinalistă în acest sezon al Ligii Campionilor.  Pentru tehnicianul turc Ferhat Akbaş (antrenor ce deţine recordul mondial pentru cele mai multe victorii consecutive - 73 succese cu Vakifbank Istanbul) acesta este primul trofeu la cârma grupării din capitală. 
 
Festivitatea de premiere a fost oficiată de preşedintele federaţiei Gheorghe Vişan, de fosta campioană olimpică Gabriela Szabo şi de un invitat surpriză, Ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertaş. Acesta s-a declarat onorat că un conaţional a adus primul titlu din istorie pentru CSM Bucureşti şi a dezvăluit că va fi prezent la turneul final-four al Ligii Campionilor (5-6 mai), acolo unde sunt calificate 2 echipe din Ţara Samilunei, Vakifbank Istanbul şi Galatasaray Istanbul. 
 
Câştigătoare a Cupei Challenge în 2016, CSM Bucureşti va participa anul viitor în premieră în grupele Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: voleicsm bucurestipremierefestivitate 

viewscnt
Articole similare