Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti a zdrobit-o pe Dinamo. ”Tigrii” s-au impus la 13 goluri diferenţă

CSM Bucureşti a zdrobit-o pe Dinamo. ”Tigrii” s-au impus la 13 goluri diferenţă

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă, joi, de vicecampioana CSM Bucureşti, cu scorul de 33-20 (16-13), în derbiul etapei a VII-a a Ligii Naţionale, disputa fiind şi o reeditare a finalei din sezonul trecut.

UPDATE 21:05 Dinamo a înregistrat primul eşec al sezonului, în timp ce vicecampioana a bifat a patra victorie.

Duminică, ambele echipe vor evolua în cupele europene, Dinamo în Liga Campionilor, iar CSM în Cupa EHF.
 
În etapa a VII-a a Ligii Naţionale s-au mai jucat partidele Dobrogea Sud – Potaissa Turda 29-27 (marţi), respectiv Poli Timişoara – Poli Iaşi 37-20, Minaur Baia Mare – Steaua Bucureşti 19-21, CSU Suceava – CSM Focşani 19-19, HC Vaslui – HC Odorhei 19-31 (toate joi).

Dinamo a pornit ca din puşcă în noul sezon din Liga Zimbrilor, cu punctaj maxim după primele 6 etape. Primul test adevărat al câinilor va fi împotriva rivalilor la titlu, CSM Bucureşti.

”Cred că acest meci nu are o favorită şi jucându-se în sala Rapid se poate considera că CSM pleacă cu prima şansă” a declarat Eliodor Voica, antrenorul dinamoviştilor.

”Dinamo este o echipă care are jucători buni pe fiecare post, dar e impresionant procentajul lui Mocanu la ultimul meci cu Elverum, 11 aruncări, 10 goluri, este un jucător în formă şi puternic” a declarat Vlad Caba.

”Tigrii” nu uită că sezonul trecut titlul a fost decis la aruncări de la 7 metri. În plus, CSM a acuzat că Dinamo a folosit jucători în plus pe teren, în momentele de inferioritate.

”Cu siguranţă că o vedem ca o revanşă şi în altă ordine de idei şi va fi un plus dacă va fi să câştigăm, vom lega 3 victorii în campionat şi ne va da un moral bun” a concluzionat Vlad Rotaru.

Afla mai multe despre: handbal masculinliga zimbrilordinamo - csm bucurestiderby handbal,  

viewscnt
Articole similare