Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti, capul de afiş al unui turneu amical organizat în Suedia: ”Un eveniment important pentru iubitorii handbalului”

CSM Bucureşti, capul de afiş al unui turneu amical organizat în Suedia: ”Un eveniment important pentru iubitorii handbalului”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti nu vrea să mai repete evoluţiile sub aşteptări din acest sezon, iar oficialii clubului au programat deja un turneu de pregătire pentru luna august, cu prezenţă europeană.

”Trigroaicele” vor lua parte la ”Cupa Annliz”, care se va desfasura în perioada 8-11 august, în Skovde, Suedia. Meciul de deschidere va avea loc pe 8/8 20:00 (ora României) între CSM Bucureşti şi Skövde HF.

CSM Bucureşti este principalul nume care va participa la turneul amical. După numirea sa pe banca CSM-ului, Tomas Ryde a decis să participe la turneul de pregătire organizat de oficialii echipei Skovde HF. Echipa va sosi în Suedia marţi, 6 august.

Vizita în Suedia va fi una specială pentru una dintre jucătoarele Bucureştiului. Linnea Thorstenson a fost jucătoarea clubului gazda, Skovde HF între 2004 şi 2008, alături de care a câştigat titlul în ultimul sezon petrecut în Suedia.

Echipele participante:

IK Sävehof – campioana Suediei din acest an, echipa a jucand în finala primei ligi în ultimii 14 ani. Echipa a evoluat în 2018 în CL şi EHF şi va juca în Champions League în sezonul următor.

Skuru IK – echipă medaliată cu argint în acest sezon. Fetele vor juca în Cupa EHF sezonul următor.

Skövde HF – echipa gazda şi organizatorul turneului amical, pregătită de către fostul antrenor sedund al CSM Bucureşti, Rasmus Poulsen, cel care alături de Kim Rasmussen îi aducea trofeul Ligii Campionilor în sezonul 2015-2016 echipei din capitala României.

Kungälvs HK – marea surprinză a sezonului încheiat. Echipa care venea din poziţia de nou promovată a reuşit calificarea in playoff în acest sezon.

TTH Holstebro din Danemarca – dubli câştigători ai Cupei EHF.

Ajax København – Echipă din liga daneză, considerată pepiniera noilor talente din handbalul danez.

DHC Slavia Praga – Echipa medaliată cu argint în prima liga cehă.

Cupa Annliz este un turneu care a debutat în 2013 în memoria fondatorului clubului Skovde HP, Annliz Frisk. Ediţia din acest an va fi cea mai prestigioasă, reunind echipe de renume la nivel European.

Cupa Annliz va fi organizată în cadrul compelxului clubului Skovde HF, unde pe lângă meciurile de handbal vor fi amenajate zone de agrement unde se vor putea desfasura competiţii şi activitaţi, fiind astfel creată o experienţă completă a unui adevarat festival de handbal.

„Pentru noi, anvergura acestei Cupe va fi un nou pas, întrucat suntem o echipă foarte tânără şi în acest fel câştigăm experienţă internaţională care este esenţială în arhitectura echipei.

Participarea echipei CSM Bucureşti nu este un eveniment important doar pentru noi ca organizatori, cât şi pentru iubitorii handbalului din Suedia şi tocmai de aceea doresc să îi mulţumesc lui Tomas Ryde şi echipei CSM Bucureşti pentru această nouă şansă de cooperate între cele două cluburi. 

Pentru ca am antrenat 3 ani în România, ştiu că fanii sunt uimitori şi întotdeauna îşi susţin echipa, indiferent unde evoluează, aşadar îi invit pe iubitorii de handbal să se bucure de acest festival handbalistic la începutul lunii august şi să-şi petreaca weekendul prelungit în Skovde”, Rasmus Poulsen, antrenor Skovde HF.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare