Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti chiar ar da lovitura. Unul dintre cei mai buni antrenori din lume, deschis la negocieri. Cum a comentat Ambros o eventuală mutare

CSM Bucureşti chiar ar da lovitura. Unul dintre cei mai buni antrenori din lume, deschis la negocieri. Cum a comentat Ambros o eventuală mutare

Handbal

Comentarii

Ambros Martin a venit în România doar pentru a pleca luni cu naţionala în Rusia. Selecţionerul nu exclude posibilitatea de a o înlocui pe Helle Thomsen la CSM Bucureşti, însă doar din sezonul viitor.

Pentru a merge la Campionatul European de la finalul anului, România trebuie să termine între primele două o grupă din care mai fac parte Rusia, Austria şi Portugalia. Acum urmează cel mai greu test, "dubla" cu Rusia, cu primul meci jucat la Togliati.

"E un meci dificil, mai ales pentru că nu am avut timp sa îl pregătim. Dacă jucăm inteligent, dacă punem în joc forţa şi calităţile pe care le avem, cred că putem face o treabă bună acolo în Rusia" , a declarat selecţionerul României, Martin Ambros.
 
Din vară, selecţionerul ar putea rămâne definitiv în România. Întrebat dacă există vreo şansă să semneze cu CSM Bucureşti începând din vară, Martin Ambros a recunoscut că ar fi interesat de o eventuală colaborare cu campioana României.
 
"Sunt deschis la discuţii, dar acum nici nu se pune problema. Eu încerc doar să îmi fac treaba, să obţin maximum şi nu contează dacă sunt la o echipă de club sau la naţională. Ştiu să fac diferenţa, indiferent unde sunt, iar acum am venit la echipa naţională şi voi face tot ce pot eu mai bine, apoi vom vedea ce se va întâmpla" , a continuat Ambros.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestirusiaromaniahandbalgyoraustria 

viewscnt
Articole similare