Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti continuă pregătirea pentru noul sezon al Ligii Florilor. Campioana va disputa un amical de lux

CSM Bucureşti continuă pregătirea pentru noul sezon al Ligii Florilor. Campioana va disputa un amical de lux

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a ajuns la finalul celea de-a treia săptămâni de antrenamente sub comanda noului antrenor Magnus Johansson. Până acum, a fost o perioadă de adapatare, atât pentru suedez, cât şi pentru cele cinci jucătoare, sosite în această vară.

”Mereu începutul e mai greu, mai ales când eşti nouă. Trebuie să te adaptezi la club, cu fetele, cu noul apartament, cu oraşul şi aşa mai departe”, a spus Barbara Lazovic.

”Am început foarte bine această perioadă de pregătire şi am fost fericită să le văd din nou pe fete şi să încep să lucrez alături de cele noi”, a afirmat Majda Mehmedovic.

Campionatul va începe peste mai puţin de o lună, dar săptămâna viitoare, CSM va pleca în Muntenegru pentru un stagiu de pregătire de o săptămână. Totul va culmina cu un meci amical împotriva lui Buducnost.

”Nu vrem să jucăm foarte multe meciuri, dar meciurile pe care le vom juca, vrem să fie unele de calitate. Cred că Buducnost este un adversar bun de întâlnit, unul cu calitate şi ne poate oferi răspunsuri despre ceea ce antrenăm, ce ar trebui să îmbunătăţim şi ce s-a făcut bine până acum”, a spus Magnus Johansson, antrenor CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare