Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti - Gyor e în direct pe Telekom Sport 1, vineri, 20:30 I Helle Thomsen: "Va fi un meci fantastic"

CSM Bucureşti - Gyor e în direct pe Telekom Sport 1, vineri, 20:30 I Helle Thomsen: "Va fi un meci fantastic"

Handbal

Comentarii

Antrenoarea echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Helle Thomsen, a declarat într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la "un meci fantastic" cu Gyori Audi ETO KC în debutul fazei grupelor principale ale Ligii Campionilor.


"Va fi un meci fantastic în care se întâlnesc două echipe foarte bune. Sunt bucuroasă că jucăm din nou în Sala Polivalentă pentru că e important să fim susţinuţi de cât mai mulţi suporteri. Gyor are o echipă puternică, are multe jucătoare valoroase, dar noi suntem optimişti. Vrem să facem un joc bun şi să câştigăm", a spus antrenoarea daneză.

"Toate meciurile din Champions League sunt foarte importante, dar Gyor este una dintre cele mai bune adversare. Acum avem şansa să arătăm ce putem face ca echipă. Trebuie să batem Gyor pentru că jucăm acasă. În acest meci vom vedea unde ne aflăm şi ce putem face pe mai departe", a adăugat ea.



Întrebată ce părere are despre faptul că CSM Bucureşti nu a câştigat niciodată pe teren propriu în faţa formaţiei din Gyor, Helle Thomsen a răspuns scurt: "Vom schimba acest lucru vineri".

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 20,30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, în prima partidă din cadrul grupelor principale ale Champions League.

Afla mai multe despre: helle thomsencsm bucurestigyorchampiosn leaguehandbal 

viewscnt
Articole similare