Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti îi arată uşa Cristinei Neagu. Anunţ îngrijorător despre viitorul echipei de handbal

CSM Bucureşti îi arată uşa Cristinei Neagu. Anunţ îngrijorător despre viitorul echipei de handbal

Handbal

Comentarii

Viitorul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti este în pericol, după numai un an si jumatate de contract. Aflată în afara programului echipei în acest moment, din cauza unei accidentări suferite la Campionatul European din decembrie, Neagu a pus condiţii clare pentru prelungirea contractului, care nu sunt însă pe placul conducerii.

Cristina Neagu a condiţionat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti de o mărire de salariu, anunţă gsp.ro. Câştigă în acest moment 22.000 de euro pe lună, însă vrea mai mult. Interul dreapta al tigroaicelor speră să obţină de la şefi un contract de 30.000 de euro pe lună, însă acest lucru nu este în conformitate cu planurile şefilor de la CSM, care încearcă o restructurare a echipei.

După patru sezoane în care a investit zeci de milioane de euro, echipa controlată de Primăria Capitalei se vede nevoită să renunţe la jucătoarele cu contracte mari. Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovici şi-au anunţat deja plecarea la Buducnost, iar Amanda Kurtovic a semnat cu Gyor. Acum, sefii se lupta sa nu o piarda si pe Cristina Neagu, însă nu au fost de acord cu condiţiile impuse de sportiva şi i-au propus prelungirea pe acelaşi salariu ca înainte.

"Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti.

La solicitatea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraoferta Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei. CSM Bucureşti precizeaza că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înţelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât şi a condiţiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale şi condiţii de pregătire sportivă. În acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament şi recuperare, conform contractului în vigoare", se arată într-un comunicat al clubului.   
 
Sefii CSM Bucureşti şi-au motivat decizia de a nu da curs oferte înaintate de Neagu prin faptul că tăierile bugetare îi obligă să regândească strategia echipei.
 
"Primăria Capitalei achită anual subvenţia pentru energia termică, subvenţia pentru transportul public, precum şi stimulente medicale şi sociale care, pentru mii de bucureşteni, reprezintă un ajutor esenţial. În plus, investiţiile în infrastructură derulate de Primăria Capitalei, continuarea programului de consolidări, modernizarea transportului public reprezintă priorităţi  care nu pot fi afectate de tăierile bugetare.
 
Deci nu poate susţine, cel puţin anul acesta, majorări de cheltuieli care ar putea genera discrepanţe evidente faţă de alte alocări bugetare necesare dezvoltării oraşului", se mai arata in comunicat.

Afla mai multe despre: cristina neagucms bucuresticontractviitor 

viewscnt
Articole similare