Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti, încă o victorie la pas în Liga Florilor | Neagu revine în echipă

CSM Bucureşti, încă o victorie la pas în Liga Florilor | Neagu revine în echipă

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a primit vizita Romanului, astăzi, în sala Rapid din Bucureşti, în etapa a doua a Ligii Florilor. Neagu a revenit în echipă după ce a fost odihnită în meciul precedent.

Cristina Neagu, norocul Biancăi Bazaliu. Helle Thomsen, antrenoarea handbalistelor de la CSM Bucureşti a înţeles valoarea Cristinei Neagu şi o protejează pentru a o avea cât mai proaspătă în meciurile din Liga Campionilor. O şansă nesperată pentru tânăra şi talentata jucătoare, Bianca Bazaliu, care a prins minute bune în acest sezon, cu evoluţii notabile.

Prima parte a meciului n-a adus nicio surpriză. CSM Bucureşti a controlat partida şi a lăsat impresia c-o poate câştiga fără să depună prea mult efort. Cristina Neagu a jucat puţin în prima parte, dar Bazaliu a înlocuit-o cu succes. Scorul primei părţi, 16-10.

În repriza secundă CSM Roman a arătat foarte multă determinare în atac, dar chiar şi aşa echipa care a condus jocul a fost tot câştigătoarea Ligii naţionale de handbal feminin, CSM Bucureşti. Un meci care confirmă, încă o dată, dacă mai era nevoie, că CSM bucureşti nu are adversară în campionatul românesc. Scor final, 32-19.

CSM Bucureşti:

Udristoiu - 2 (goluri), Frafjord - 2, Gullden - 1, Curea - 1, Neagu - 4, Jacobsen Rosengren, Jorgensen - 2, Ayglon Saurina, Iordache, Bazaliu - 2, Manea - 3, Kurtovic - 2, Niombla - 5, Hagman - 6,  Mehmedovic - 2.

CSM Roman:
Polocoser - 3 (goluri), Vartic, Cilici, Iuganu - 6, Stanciulescu, Chitacu, Ferfolja, Tymoshenkova, Stoleru - 1, Toskovic, Iovanescu - 1, Dinu, Simion - 6, De Sousa - 2.

Afla mai multe despre: handbal femininhandbal csm bucuresticristina neagu,  

viewscnt
Articole similare