Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti, înfrângere cu FTC Budapesta, la Trofeul Centenar de la Oradea, câştigat de campioana Ungariei

CSM Bucureşti, înfrângere cu FTC Budapesta, la Trofeul Centenar de la Oradea, câştigat de campioana Ungariei

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a încheiat, sâmbătă, Trofeul Centenar de la Oradea, cu o înfrângere, scor 30-32 (12-16), cu campioana Ungariei, FTC Budapesta, viitoarea adversară din grupele Ligii Campionilor. Minaur Baia Mare şi Debrecen VSC joacă al doilea meci al zilei. FTC a câştigat turneul.

Cu Cristina Neagu în teren, CSM Bucureşti nu a reuşit să treacă şi de FTC Budapesta, după ce vineri învingea formaţia ungară Debrecen VSC, cu scorul de 28-26 (17-11).

CSM Bucureşti şi FTC Budapesta vor face parte din aceeaşi grupă în stagiunea de Liga Campionilor.

Tot vineri, Minaur Baia Mare a fost învinsă de FTC Budapesta, cu 35-26, iar sâmbătă seară va juca în compania celor de la Debrecen VSC, participantă în EHF European League, ca şi Minaur. Indiferent de acest rezultat, turneul de la Oradea a fost câştigat de campioana Ungariei, FTC Budapesta.

Intitulat Trofeul Centenar, la Oradea, în 20 şi 21 august acesta a reunit patru echipe de top din România şi Ungaria, adică CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, respectiv pe Debrecen VSC şi FTC Budapesta. La turneul amical au participat şi echipele de junioare ale echipelor CSM şi cele ungare, plus formaţia gazdă CSU Oradea.

În sezonul 2021-2022, CSM Bucureşti şi FTC Budapesta vor evolua şi în Liga Campionilor, în aceeaşi grupă, în timp ce Minaur Baia Mare se va afla în grupele EHF European League. Debrecen va juca în aceeaşi competiţie, în turul al treilea.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare