Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti luptă duminică în direct la Telekom Sport 1 cu ŢSKA pentru un loc în Final 4 Champions League. Adi Vasile: "Suntem pregătiţi"

CSM Bucureşti luptă duminică în direct la Telekom Sport 1 cu ŢSKA pentru un loc în Final 4 Champions League. Adi Vasile: "Suntem pregătiţi"

Handbal

Comentarii

În tur, CSM s-a impus doar la 5 goluri cu toate că au condus în permanenţă în prima parte şi în debutul reprizei secunde la 7-8, chiar 9 goluri.

CSM Bucureşti luptă duminică de la ora 17:00 în direct pe Telekom Sport 1 cu rusoaicele de la ŢSKA Moscova pentru un loc în turneul Final 4 care se va desfăşura la Budapesta luna viitoare.

În tur, CSM s-a impus doar la 5 goluri cu toate că a condus în permanenţă în prima parte şi în debutul reprizei secunde la 7-8, chiar 9 goluri. Având în vedere să s-a marcat un număr foarte mare de goluri (32-27), gazdele au nevoie de o victorie la numai 4 goluri (în cazul în care nu se depăşeşte acest număr mare de goluri marcate în total - 59) pentru a merge mai departe.

Suntem pregătiţi, avem o stare bună şi dorinţă de a începe meciul şi de a ne califica în Final Four. Avantajul de cinci goluri este important, dar este genul de avantaj care nu te poate linişti. Trebuie să fim megaconcentraţi şi să abordăm meciul la victorie. Este bine că am putut să simţit pe pielea noastră cum joacă ŢSKA, partida va fi grea, echilibrată şi dură. 60 de minute trebuie să fim concentraţi şi să jucăm la intensitate maximă şi psihic, şi fizic”, a declarat Adi Vasile la conferinţa de presă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare