Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti s-a reunit pentru un nou sezon în care-şi propune Liga Campionilor. Ce se întâmplă cu Cristina Neagu

 CSM Bucureşti s-a reunit pentru un nou sezon în care-şi propune Liga Campionilor. Ce se întâmplă cu Cristina Neagu

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a reunit în această dimineaţă cu nouă jucătoare noi în lot şi cu antrenor nou.

CSM Bucureşti s-a reunit în această dimineaţă să pregătească noul sezon, unul care va începe oficial pe 24august, o dată cu Supecupa României pe care bucureştencele o vor juca împotriva campioanei  Râmnicu Vâlcea.

Tomas Ryde a condus primul antrenament de la numirea sa în funcţie la finalul lunii mai. CSM are nouă jucătoare noi în lot - Denisa Dedu (Siofok), Gabriela Perianu (Siofok), Itana Grbic (Buducnost), Carmen Martin (Nice), Laura Chiper (Corona Braşov), Crina Pintea (Gyor), Nora Mork (Gyor), Linnea Torstenson (Nice), Andrea Klikovac (Kisvardai). Toate sunt jucătoare de naţională şi unele cu Liga Campionilor în palmares. Nora Mork e cel mai important nume care vine la CSM. 

"Am avut nevoie de o schimbare în carieră şi cred că aici sunt jucătoare fantastice. Mi-a plăcut să joc aici când am evoluat împotriva lor  aşa că m-am gândit ”de ce nu?", a declarat Nora Mork. 

(Cum este să joci cu Cristina Neagu în echipă?)

Trebuie să recunosc că sunt super încântată. Este una din cele mai bune jucătoare din lume. O să fie interesant. Cred că vom lucra bine împreună, a mai spus Mork.  

"Trebuie să ne antrenăm bine, să fim autentice şi să jucăm bine împreună. Până la Gyor e cale lungă", a spus şi Crina Pintea, cea care în luna mai a câştigat Liga Campionilro cu Gyor. 

Carmen Martin şi Linnea Torstenson se întorc la CSM după două sezoane.

"O să muncim şi iar o să muncim să facem această echipă. o echipă adevărată. Avem ca obiective toate trofeele. Avem echipa necesară pentru asta. trebuie doar să muncim bine şi din greu. Este foarte plăcut să fiu iar în Bucureşti. Îmi place aici. Bucureştiul este atât de viu şi mă simt ca acasă. Am vrea ca echipa noastră să fie una din cele mai bune. Vom face tot ce vom putea să ajungem in Final Four şi să performăm cât de mult putem", a declarat Carmen Martin. 

De patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu a fost şi ea prezentă la reunire, dar pentru ea recuperarea după accidentarea de la turneul final din decembrie 2018, nu s-a încheiat. Peste aproximativ o lună, Neagu va începe antrenamentele alături de colege.

CSM va începe campionatul pe 31 august, pe terenul lui HC Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici. În Liga Campionilor, CSM a fost acceptată direct în grupele competiţiei, după ce EHF a aceptat solicitarea bucureştencelor de a primi un wild card. S-a ţinut cont  printre altele de performanţe anterioare şi de interesul fanilor pentru echipă.

Afla mai multe despre: csmmorkneagu 

viewscnt
Articole similare