Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti se poate califica în grupele principale ale Ligii Campionilor. Veste URIAŞĂ: Cristina Neagu s-a antrenat!

CSM Bucureşti se poate califica în grupele principale ale Ligii Campionilor. Veste URIAŞĂ: Cristina Neagu s-a antrenat!

Handbal

Comentarii

CSM are nevoie de un egal sau de o victorie în deplasarea de la Perla Lublin, pentru a se califica matematic în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Vicecampioana României este liderul Grupei B, cu 5 puncte, şi a câştigat categoric partida tur cu polonezele, 35 la 19

”Cu siguranţă că vrem să câştigăm şi cu siguranţă că e un meci foarte important. Nu cred în calculele hârtiei niciodată, echipe care sunt favorite dinainte, cred că şi istoria a arătat că CSM, nefiind deloc favorită, a reuşit să facă ceva senzaţional” spune antrenorul principal, Adrian Vasile. ”Acest meci chiar contează pentru noi. Trebuie să ne păstrăm concentrarea şi spiritul de echipă. Ştim că putem obţine multe cu spirit de echipă. E o perioadă foarte importantă pentru noi, pentru că nu avem timp foarte mult pentru antrenamente şi e foarte important cum vom juca în aceste meciuri şi cum ne vom pregăti pentru Esbjerg.Devenim tot mai bune, continuăm să ne cunoaştem în fiecare zi şi cred că e un progres. Ne simţim mai bine” a spus şi Elizabeth Omoregie înainte de duelul din Polonia.

Vin veşti bune şi despre Cristina Neagu. Aceasta a participat la tot antrenamentul echipei şi va face deplasarea în Polonia.

”Arată bine, până acum arată totul bine, reacţionează foarte bine, e într-o pasă foarte bună, pe care cu toţii ne-o doream, aşa că să ţinem degetele încrucişate să se întâmple totul bine”

Afla mai multe despre: csm bucureşticristina neagu 

viewscnt
Articole similare