Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti şi-a prezentat noul antrenor! Vine de la echipe de juniori

CSM Bucureşti şi-a prezentat noul antrenor! Vine de la echipe de juniori

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti va fi condusă în noul sezon de antrenorul Dan Anca, promovat de la juniorii I ai clubului.

Dan Anca (39 de ani) activează la echipele de juniori ale CSM Bucureşti de aproape zece ani, interval în care a mai fost cooptat şi pe banca tehnică la nivelul seniorilor.

Pentru noul sezon, Dan Anca doreşte să formeze o echipă cât mai competitivă, care să se lupte de la egal la egal cu celelalte formaţii puternice din Liga Zimbrilor, potrivit anunţului de sâmbătă al CSM Bucureşti.

”Mă bucur de această numire care vine după o perioadă de zece ani petrecuţi în curtea CSM. Am trecut prin toate etapele pe care le poate parcurge un club profesionist, am făcut parte din colectivul tehnic care a obţinut Cupa României şi trei titluri de vicecampion. În ultimii trei ani am fost antrenor principal al echipelor de juniori1 şi Divizia A, perioadă în care am obţinut două titluri de campion şi unul de vicecampion. Mă simt onorat că fac parte din acest nou proiect în care avem jucători tineri formaţi în centrul nostru. Cu ei şi cu jucătorii experimentaţi  sperăm să formăm un grup puternic. Strict legat de handbal, ceea ce îmi propun pentru sezonul acesta este să practicăm un joc frumos şi să creştem de la o etapă la alta”, a comentat Dan Anca după numirea în funcţie.

În sezonul 2019-2020, CSM Bucureşti va evolua şi în Challenge Cup, urmând a-şi afla adversara din optimi la tragerea la sorţi din 16 iulie.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare