Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti şi Potaissa Turda şi-au aflat adversarele din optimile Cupei Challenge

CSM Bucureşti şi Potaissa Turda şi-au aflat adversarele din optimile Cupei Challenge

Handbal

Comentarii

Echipele masculine de handbal CSM Bucureşti şi AHC Potaissa Turda şi-au aflat adversarele din optimile de finală ale Cupei Challenge, la tragerea la sorţi de la Viena, ce a avut loc astăzi.

CSM Bucureşti, care este şi deţinătoarea trofeului, va întâlni în "optimi" formaţia suedeză Alingsas HK, primul meci fiind programat pe 8-9 februarie, în deplasare, iar manşa secundă la Bucureşti, pe 15-16 februarie. Formaţia suedeză este o mai veche cunoştinţă a celor de la HC Dobrogea Sud Constanţa. Cele două formaţii au remizat într-o partidă amicală disputată în Macedonia, scor 21-21, în urmă cu două veri.

CSM Bucureşti s-a calificat în dauna echipei belaruse HC Masheka, cu 59-56 la general. Alingsas a obţinut o dublă victorie pîn turul al treilea, în faţa echipei olandeze JD Tecnhiek Hurry-Up, cu 69-57 la general. Alingsas HK ocupă locul trei în Suedia, în spatele celor de la HK Malmo şi Ystads IF.

Cea de-a doua echipă românească, HC Potaissa Turda, o va întâni pe BSV Berna din Elveţia, iar primul meci va avea loc în deplasare. Potaissa a trecut în turul al treilea de formaţia letonă ZRHK TENAX Dobele, după 38-35 în deplasare şi 32-32 pe teren propriu. BSV Berna a avut-o adversară în turul al treilea pe HC Donbas (Ucraina), de care a trecut după 25-26 şi 36-27, ambele meciuri având loc în Ţara Cantoanelor.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare