Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti transferă dintr-un campionat puternic pentru sezonul viitor. Noul jucător are multe meciuri în naţională şi vine la vară în echipa "tigrilor"

CSM Bucureşti transferă dintr-un campionat puternic pentru sezonul viitor. Noul jucător are multe meciuri în naţională şi vine la vară în echipa "tigrilor"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti se întăreşte pentru sezonul viitor al Ligii Naţionale. Un român din Bundesliga a semnat cu echipa "tigrilor"

CSM Bucureşti a emis un comunicat prin care anunţă transferul unuia dintre cei mai valoroşi jucători români din ultimii ani.

"De patru ori campion naţional cu cei de la Constanţa, handbalistul Bogdan Criciotoiu vine de la Bergischer HC cu gânduri mari: vrea să câştige din nou Liga Zimbrilor

Nici nu au început fazele finale ale campionatului în curs, dar CSM Bucureşti îşi face deja planurile pentru sezonul viitor. ”Tigrii” au reuşit să perfecteze primul transfer, un internaţional român în vârstă de 29 de ani, cu patru titluri de campion al ţării în palmares.

Bogdan Criciotoiu a preferat să-i lase pe nemţii de la Bergischer HC, din prima ligă germană, pentru a veni la CSM Bucureşti. Interul dreapta originar din Târgu-Jiu cunoaşte foarte bine Liga Zimbrilor, competiţie pe care a câştigat-o în 2011, 2012, 2013, 2014, în perioada în care evolua la Constanţa. Tot atunci a cucerit şi de patru ori Cupa României şi de două ori Supercupa.

Au urmat două experienţe în Germania, la TSG Friesenheim (2014-2015) şi ThSV Eisenach (2015-2016), pentru ca apoi să revină în ţară. Episodul Dinamo a fost unul scurt, dar care s-a finalizat cu trofeul Supercupei României. De la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a plecat din nou în Bundesliga, la Bergischer HC, cu care-şi va încheia socotelile în vară, când va deveni ”tigru”.
Bogdan Criciotoiu a dezvăluit care au fost motivele pentru care a ales transferul la CSM Bucureşti şi ce gânduri are vizavi de noul sezon.

”Îmi doresc să punem încă un trofeu lângă cele din vitrina clubului, acela de campion naţional. Din Germania, CSM Bucureşti se vede ca o echipă puternică, a demonstrat că se poate bate ani la rând pentru Liga Naţională. Sper să vin cu noroc, să aduc un plus echipei şi să câştigăm campionatul. Am vorbit timp de câteva luni cu jucătorii pe care-i cunosc la echipă, cei cu care am jucat şi la prima reprezentativă, şi cu ajutorul lor am luat această decizie de a veni CSM. Mi-au explicat ce înseamnă să fii tigru adevărat şi în doresc să fiu tigru adevărat. Le-am urmărit meciurile băieţilor încă din returul campionatului, le ţin pumnii şi le doresc să joace finala în acest sezon” – Bogdan Criciotoiu, primul transfer al echipei masculine de handbal CSM Bucureşti pentru sezonul viitor.

Bogdan Criciotoiu se va alătura echipei la finalul acestui campionat şi va îmbrăca la CSM Bucureşti tricoul cu numărul 90", au scris cei de la CSM Bucureşti. 

 

Afla mai multe despre: csm bucurestibogdan criciotoiutigri 

viewscnt
Articole similare