Experiențe împreună.
You are here:

CSM Bucureşti, victorie în Liga Naţională cu Minaur Baia Mare! Celelalte rezultate şi cum arată lupta din fruntea clasamentului

CSM Bucureşti, victorie în Liga Naţională cu Minaur Baia Mare! Celelalte rezultate şi cum arată lupta din fruntea clasamentului

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins miercuri, la turneul de la Braşov, formaţia Minaur Baia Mare, scor 28-23 (18-11), în ultimul meci din etapa a VII-a a Ligii Naţionale. În urma succesului, CSM Bucureşti rămâne singura echipă neînvinsă din competiţie.

Tot miercuri s-au mai jucat partidele dintre HC Zalău - SCM Craiova 24-18, Gloria Bistriţa - Dunărea Brăila 32-25, Gloria Buzău - SCM Râmnicu Vâlcea 19-21, în timp ce marţi au avut loc primele dispute din 2021, între Activ Ploieşti - Dacia Mioveni 17-21, Rapid Bucureşti - Universitatea Cluj 30-23, CSM Slatina - Măgura Cisnădie 12-25.

După 7 etape, CSM Bucureşti este lider, cu 21 puncte, urmată de Măgura Cisnădie şi Minaur Baia Mare, cu câte 16 puncte.

Nou-promovata Crişul Chişineu-Criş s-a retras din Liga Naţională, iar toate rezultatele obţinute în competiţie au fost anulate.

La partidele din etapa a VII-a a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului antrenor al naţionalei Bogdan Macovei, care a fost răpus de cancer, în 11 ianuarie, la 67 de ani.

 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...