Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti, victorie în primul meci oficial din acest an. Adi Vasile are însă şi motive de nemulţumire: ”Ne-am delăsat prea repede şi nu avem voie să facem asta”

CSM Bucureşti, victorie în primul meci oficial din acest an. Adi Vasile are însă şi motive de nemulţumire: ”Ne-am delăsat prea repede şi nu avem voie să facem asta”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a debutat în noul an cu o victorie, 29-27 la Slatina, în Liga Naţională de Handbal Feminin. Adi Vasile spune însă că are şi motive de nemulţumire.

CSM Bucureşti a câştigat în primul meci oficial din acest an. Jucătoarele lui Adi Vasile s-au impus cu 29-27 la Slatina, dar antrenorul lui CSM Bucureşti spune că este nemulţumit de unele momente în care a existat prea multă relaxare.

”Precum un meci după o vacanţă cam lungă, în care e greu să îţi găseşti ritmul câteodată, de aia am şi avut momente foarte bune şi momente... suntem chiar nemulţumiţi de cum am arătat, dar sunt şi anumite lucruri pe care trebuie să le înţelegem. Ceea ce nu mi-a plăcut, şi am şi vorbit despre asta, este că ne-am delăsat prea repede şi noi nu avem voie vreodată să ne delăsăm.

E un campionat foarte strâns, toată lumea îşi doreşte să câştige, e şi normal, mai ales împotriva echipelor care sunt în fruntea clasamentului. E o perioadă relativ clasică, suntem obişnuiţi cu lucrul ăsta, tocmai pentru asta trebuie să fim foarte ancoraţi în prezent şi în ce trebuie să facem, să nu lăsăm nicio zi să treacă fără să profităm de ea pentru că avem extrem de puţin zile de a ne antrena”, a declarat Adi Vasile.

Iulia Curea: ”Am ştiut că o să fie un pic mai greu”

Jucătoare în vârstă de 37 de ani a explicat de ce Adi Vasile a avut motive de nemulţumire. Curea spune că a fost primul meci oficial şi jucătoarele au nevoie să-şi intre în ritm:

”Vă daţi seama destul de greoi, am venit astăzi în ziua meciului, ne aşteptam la asta pentru că abia ne-am reunit pe doi, abia am pus, cel puţin unele dintre noi, mâna pe mingea de handbal de două zile, dar e bine că am câştigat şi am început cu o victorie. Am ştiut că o să fie un pic mai greu, este primul meci oficial pentru mine după o lună jumate, poate şi mai mult, ştiam că va fi greu, repetăm, nu suntem stresaţi, important este că am câştigat.

Destul de încărcată, două zile antrenament, a treia zi meci, două zile, iar meci, destul de grea, cu meciuri grele, în ianuarie, acum cel puţin, începem şi Champions League, vă daţi seama, presiune maximă pentru noi. Asta am şi zis, ne-am fi dorit mai puţine meciuri şi să reuşim să ne şi antrenăm, pentru că inevitabil după un meci, cel puţin mai greu, ai nevoie ţi de o zi liberă, ne uitam pe program şi chiar nu avem nicio zi liberă, să sperăm că o să primim măcar una.

(n.r. despre Cristina Neagu) Foarte bine, ne bucurăm că e sănătoasă, ne bucurăm că e alături de noi şi vă daţi seama că toate lumea vrea să o vadă în teren, nu afară.

E greu, repet, şi nouă ni s-a întâmplat, campionatul este lung, este destul de greu, toate echipele s-au întărit, şi nu putem spune din momentul ăsta cine va fi campioană”,
a spus Curea.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare