Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM e gata de Final Four şi atacă al doilea trofeu din istorie! "Trebuie să ajungem în finală şi acolo orice se poate întâmpla!"

CSM e gata de Final Four şi atacă al doilea trofeu din istorie! "Trebuie să ajungem în finală şi acolo orice se poate întâmpla!"

Handbal

Comentarii

Prin vocea Cristinei Neagu, CSM-ul si-a anunţat obiectivul pentru Final Fourul de la Budapesta! Victorie cu Gyor şi calificare în finală este dorinţa celei mai bune jucătoare din lume pentru acest weekend.

  • Turneul Final Four de la Budapesta e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă şi duminică. Meciul Gyor - CSM Bucureşti, din semifinale, se joacă sâmbătă, de la 16:15.


În 2016, CSM Bucureşti a câştigat trofeul Ligii, anul trecut a luat bronzul, iar acum fetele nu concep să nu joace măcar ultimul act al competiţiei.

"Trebuie să ştim cu toţii că va fi o competiţie foarte grea. Cred că obiectivul major ar fi să învingem Gyor în semifinale, dupa care ajunşi într-o finală de Liga Campionilor orice se poate întâmpla. Ne dorim mult, ne-am pregătit şi cunoaştem echipa Gyorului. Am jucat de două ori împotriva lor în acest sezon [...] Am un sentiment bun tot. Ce vă pot promite vouă şi oamenilor care ne urmăresc, este că vom da totul la momentul meciului. Vom lăsa pe teren până la ultima picătură de energie în încercarea noastră de a câştiga partida", a declarat Cristina Neagu.



Per Johansson era şi anul trecut pe banca CSM-ului, la Final Four-ul jucat tot la Budapesta. Atunci CSM nu a întlânit-o pe Gyor nici în semifinale, nici în finala mică.

"Sunt două echipe puternice, este unul dintre cele mai tari dueluri din ultimii ani în handbalul feminin. Am încredere mare în fete, au lucrat foarte bine, atât individual cât şi ca echipă", a declarat tehnicianul.

Afla mai multe despre: cristina neagufinal fourcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare